DEN HÄR VECKAN

… vill jag:

Måla. Har precis köpt ett kit med akvarell och invigde det igår kväll. Så avkopplande att kladda utan att tänka.

… ska jag:

Ha en del möten, skapa material till Metro, bloggen, Metro Mode och instagram. Maila en förfrågan till en kvinnlig branschkollega, prata om min senaste bok Trappträning på Allt för Hälsan-mässan och gå på prisutdelningen till Guldhjärtat där jag är finalist i ”Årets Förebild”.

Och ha en lång lördagsdejt med Anja och hennes familj. Och träffa två vänner på söndag. Och träna, ha intervju + plåtning för en tidning idag, käka födelsedagsmiddag för syrrans kille imorgon och lunchdejt på onsdag. Och se klart Planet Earth med Kim.

pt-fia

En bild från när vi bredde ut Anjas snygga yogamattor över halva kontoret. 

… är ledordet:

… Självförtroende. Ska verkligen försöka ingjuta det i mig inför den här veckan.

… hoppas jag:

Att jag får uppleva mer energi än de senaste veckorna. Vaknade piggare imorse och känner mig dessutom glad (!) vilket fick mig lättad. Kanske är jag på väg ur svackan för den här gången. Håller tummarna och gör mitt bästa för att främja energi.

… är jag tacksam för:

Kim, som är så underbar. Eftersom jag vart så sliten och deppad de senaste veckorna så överraskade han mig i lördags genom att hämta hem syrran efter frukost så jag kunde få en timmes massagebehandling. Han är mer än jag kan önska mig.

… tipsar jag om:

Allt för hälsan-mässan i helgen! Det händer massor med roligt i flera dagar. Jag är där på lördag och gör följande:

Aktivitetslabbet kl. 12.30, intervju + träningspass (kom i träningskläder!) .
Pratbubblan kl. 13.15, intervju och prat om min bok Trappträning och hälsa.

Önskar er en snäll vecka!

 1. Ida skriver:

  Hej!
  Vad kul att ni också kollar på planet earth, älskar den serien! Kollar ni på den nya säsongen? Vart kan man i såna fall se den? Kram och fortsätt med ditt fina jobb!

  1. PT-Fia skriver:

   Ja, så spännande! Kollar inte på den nya, men har hört något om att den eventuellt ska finnas på SVT! 🙂 Kram!

 2. mari skriver:

  Åh! Bästa Kim…underbart. Hoppas du ska ha mer energi den här veckan. <3

  1. PT-Fia skriver:

   Eller hur! Han är gullig 🙂 Tack snälla! Kram!

  1. PT-Fia skriver:

   Tusen tack! Och detsamma till dig 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..