UNNAR MIG EN ANSIKTSBEHANDLING

I samarbete med SpaByJules. 

En av mina käraste vänner, Julia, är hudterapeut och har skämt bort mig med underbara behandlingar i flera år. Ofta gör vi en färgning av bryn och fransar och ibland lyxar vi till det med en ansiktsbehandling.

Vad är det med ansiktsbehandlingar som gör att man hamnar i det där tillståndet som liknar dvala? Det är så jädra avkopplande och skönt med beröring i ansiktet.

Den här gången konstaterade Julia att jag är torr i ansiktet så jag får jobba på med krämerna hemma.

unnar mig en ansiktsbehandling-5

Vet inte om det syns på bilden ovan – men att ligga sådär med benen är så avkopplande. Testa nästa gång du läser eller ligger på yogamattan! Och passa då på att kika in på Julias instagram för inspiration.

unnar mig en ansiktsbehandling

Vill passa på att tipsa om Julias Julerbjudande!

Boka en behandling på minst 25 minuter (eller köp ett presentkort) och få en avkopplande ansikts- och skalpmassage i julklapp där rengöring av ansikte och dekolletage ingår. Ge den till dig själv eller ge bort i present.

För att ta del av julerbjudandet ange kod: PTFIA2016 i meddelandefältet när du bokar din behandling online på www.spabyjules.se. Där får du mer info om alla behandlingar.

Eller maila Julia på info@spabyjules.se.

De första två som bokar in sig får med sig en liten goodiebag vid besöket!
Erbjudandet gäller till 15 januari.

I samarbete med SpaByJules. 

 1. Jenny skriver:

  Jag ligger också sådär ibland, främst i sängen innan jag ska sova. Så himla skönt 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Eller hur! Jag med, när jag läser 🙂

 2. Sofia skriver:

  Älskar att ligga i den ställningen! 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Eller hur! 😀

  1. PT-Fia skriver:

   Verkligen! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..