I MIN MATLÅDA

Jag är en sådan som ofta bär med mig en matlåda till kontoret. Vi lagar alltid för mycket mat hemma så det blir rester att ta med under veckan. Matlådor är ju ofta inte särskilt spännande eller sexiga. Men jag försöker ändå piffa till dem med något grönt, en avokado och sådant där.

Fast det är klart. Ibland orkar man inte riktigt och ibland ser inte maten så kul ut hur man än försöker. Elins låda här nedan tar priset hittills. Den är så …………… orange.

i min matlåda-2
i min matlåda-6

Min lunch den här dagen till ära var en fryst rätt jag hittade längst inne i frysen. Någon vegetarisk linsgryta med halloumi. Ganska god.

Ja, matlådor alltså. Vad var i er matlåda idag?

____________________________________

Tips!

Jag vill även passa på att tipsa om att vi nu rear ut det sista av min försäljning hos Sellpy! Det finns t.ex. sneakers från 30:-, mönstrade träningstights för 60:-, koppar från Royal Copenhagen och mycket er.

Klicka HÄR för att komma direkt till försäljningen!

 1. Carro skriver:

  Hej.
  Skorna ifrån Reebok Nanoweave Adapt, är dom för dam och till löpning? Vad kostar frakt?
  För övrigt! Tack för en bra blogg!!

  Kram/ Carro

  1. PT-Fia skriver:

   De är för dam! Jag har själv inte löpt i dem men de är till för det! Det som står gällande frakt på Sellpy är ”Vi förbehåller oss rätten att välja det fraktalternativ som är mest prisvärt baserat på storlek och vikt” och innan du slutför ditt köp tror jag du kan se vad frakten skulle ligga på i pris! Hoppas du fyndar något roligt! Kram! 🙂

 2. Matlådor är absolut något av det jag äter mest, studentlivet… För tredje dagen i rad kommer min matlåda idag bestå av linssoppa & en hemmagjord fralla med ost. Det kanske är lite tråkigt med samma mat flera dagar i rad efter snart 4 år som student har jag lärt mig att acceptera att det inte går att variera hela tiden, det kan vara gott ändå.

  1. PT-Fia skriver:

   Det lät ju jättegott! 😀

 3. Lina skriver:

  Matlåda är det bästa. Idag blev det dock gröt med ägg och päron till lunch:)

  1. PT-Fia skriver:

   Det lät inte heller dumt! 🙂

 4. pilla skriver:

  Åt bröd med smör och en smoothie vid skrivbordet. Spelade innebandy på lunchen så prioriterade inte ätande. Fikade även med två clementiner och två pepparkakor. Brukar annars oftast äta sallad och macka, sushi eller indiskt.

  1. PT-Fia skriver:

   Allt det där lät supergott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..