ÄNTLIGEN FRÅGESTUND!

Glad första advent!

Är så förbaskat glad över att det nu snöar igen. Medan jag njuter av lussebullar hos en vän så kör vi en frågestund.

Jag vill börja med mer rörligt material i bloggen vilket betyder att vi ska dra igång en youtube-kanal. Många har efterfrågat en frågestund i rörligt format, så jag tänker att det kan vara en bra början.

Ställ era frågor om ja, det mesta, så svarar jag på dem i både text och rörligt.

Spännande! Har ju aldrig gjort något sådant innan så det blir något nytt.

pt-fia sofia ståhl-2

Ja, nu är det frågestund!

 

 1. Stina skriver:

  Vilka styrkeövningar rekommenderar du till löpare?

 2. Ida skriver:

  )hej! mellanmålstips både som man kan ta med och äta hemma, tack!

  mvh Ida

 3. Anna skriver:

  Hej Fia! Har du några tips på hur man äter hälsosamt på låg budget? Många kramar från en glad student 🙂

 4. Evelina skriver:

  Hej Fia!
  Mitt huvud har under de senaste månaderna fyllts med frågor som Vem är jag? Vad vill jag? Hur vill jag att mitt liv ska se ut? Vad gör mig till en intressant person?… i samband med flytt till en ny stad, ny utbildning, nya människor o.s.v. Jag undrar därför vad du har för tankar kring identitet och att finna sig själv?
  Tack på förhand, och tusen tack för en superfin blogg och många kloka ord!
  Kram!

 5. Stina skriver:

  Har du bra tips för mellanmål innan ett långdistanspass eller intervall? (Löpning)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..