SEDAN SIST PÅ INSTAGRAM

Instagram – mitt svåraste forum. Jag känner mig ofta splittrad inför instagram och tycker stundtals att det är riktigt svårt.

Men jag kämpar på och blandar ögonblickbilder (som inte hamnar på bloggen) med färgstarka matbilder, natur, bröllop, någon selfie och sådant som har med hälsa, träning och balans att göra.

Eh, kämpar på?

Jamen just nu känns det som en liten kamp. I mitt jobb behöver jag ju vara bra på instagram, men det är något med alla de här avklädda bilderna som får mig att känna mig otillräcklig. Jag vet att antalet följare hade ökat markant om jag bara lade ut fler bilder på min avklädda kropp. Och gärna mycket rumpa.

Men det går inte. Jag vill inte. Det blir inget naket. Och antalet följare växer långsamt. Och det får vara bra så. Jaja.

ptfia instagram

Vad gillar ni mest med detta forum?
Hur påverkar instagram er? 

Och ja! Följ mig gärna där! Heter ”ptfia” som vanligt.

 

 1. Lotta skriver:

  Jag har tagit bort instagram eftersom all ytlighet (så som rumpbilder) fick mig att tappa greppet om vad som var viktigt. Jag kunde sitta långa stunder där jag kollade på bilder som jag inte alls mådde bra av att se. Det var konton som ditt som jag ville fylla mitt flöde med, men instagram lät mig inte hållas till den bubblan… Nu har jag varit utan instagram i ca ett halvår och ångrar inte en sekund att jag tog bort det!

 2. Lotta skriver:

  Spontant älskar jag dina påminnelser om saker som ex. rörelse vid stillasittande jobb eller att vädret är så härligt så gå ut och ta det med storm! (Lite motsägelsefullt där men ändå). Jag tycker om ”må-bra-natur-bilder”. Och jag stöttar dig i att inte ha ”naken”-bilder även om jag tycker det är upp till var och en och skulle lixom inte tycka illa om att du gjorde det. Men skönt med en kontrast mot ”allt det andra”.

 3. A skriver:

  Ditt konto är bäst! Ger så mycket positiv energi och pepp:)

 4. Julia skriver:

  Älskar din Instagram precis som den är så fortsätt på samma spår! Den ger verkligen massa inspiration!!

 5. Linnea skriver:

  Ditt insta är riktigt fint! För att klä av sig och visa rumpa måste man ju ha lite kurvor att show off.

  1. Emp skriver:

   Oj Linnea. Hur menar du nu? Tycker din kommentar inte var särskilt trevlig gentemot Fia. Du får gärna förklara ifall jag missförstår dig!

  1. Sanna skriver:

   Hej Linnea, oj vilken otroligt onödig kommentar? Var det avundsjukan som tog över eller vad ville du få sagt med det du skrev?

  1. Emma skriver:

   Enligt vem ”måste” man det? Jag är inte för naket överhuvudtaget men det låter ju helgalet att det bara är en viss kroppstyp som ska ”få” klä av sig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..