DEN HÄR VECKAN

… är ledordet:

Energi. Vill göra mitt bästa för att samla energi och få njuta av att den börjar komma tillbaka. Har även inlett en surfdetox som kommer att pågå till söndag.

… känner jag mig:

Förväntansfull! Och lite smårädd. Och taggad. En något förvirrande kombination.

… ska jag:

Använda det faktum att jag styr över min egen tid och åka till Borlänge för att hälsa på mormor och morfar torsdag till fredag (jobba på tåget). Avverka ett par möten, lämna mina artiklar till Metro, hänga med mina systrar och systerdöttrar. Göra ingenting på kvällarna.

Och jobba med materialet till en produkt som jag och Elin håller på att ta fram till er läsare. Ta två stora beslut, eller egentligen tre. Och träna! Och avverka det vanliga jobbet med blogg, samarbeten, mail och liknande.

…ser jag fram emot:

Att få landa i allt som varit de senaste veckorna.

… tipsar jag om:

Det HÄR inlägget som är fullproppat med tips om läsvärda böcker!

… är jag sugen på:

En lagom varm toast med avokado och chili. Allt med saffran i. Och frukt – alltid frukt. Skulle inte tacka nej till detta mellanmålet nu!

… borde jag:

Ta mig tiden att handla något nytt till garderoben. Men prioriterar bort det hela tiden.

sofia ståhl ptfia

Vilket är ditt ledord den här veckan?

 

 1. Anna skriver:

  Supersnygg frisyr!
  Välkommen till Borlänge 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Men tack! 🙂

 2. Sanna skriver:

  MAJ GAD VAD DU ÄR VACKER MIN SKÖNA!!! =)=)=)

  1. PT-Fia skriver:

   Men åh, tack! <3

 3. ISA skriver:

  Nu fick du mig så sugen på toast! haha enkelt och gott! Mitt ledord får vara: modig! klyshigt men ändå viktigt. Måste våga vara modig :))

  1. PT-Fia skriver:

   Hurra för toast! Intressant ledord! 🙂

 4. mari skriver:

  Mitt ledord är ”rörelse”, efter en vecka med uppehåll är jag mer än något annat, så himla sugen att röra mig. På alla möjliga sätt och vis.

  1. PT-Fia skriver:

   Härligt att höra!

 5. Mitt ledord får bli ”tentaplugg”. Även om det är ca två veckor kvar till min nästa tenta måste jag verkligen motivera mig själv att sätta igång ordentligt med tentaplugget! Ska försöka ta vara på tiden jag har nu för att inte stressa sönder de sista dagarna innan tentan och förhoppningsvis komma dit med en bra känsla.

  1. PT-Fia skriver:

   Lycka till med pluggandet! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..