DEN HÄR VECKAN

… är ledordet:

Energi. Vill göra mitt bästa för att samla energi och få njuta av att den börjar komma tillbaka. Har även inlett en surfdetox som kommer att pågå till söndag.

… känner jag mig:

Förväntansfull! Och lite smårädd. Och taggad. En något förvirrande kombination.

… ska jag:

Använda det faktum att jag styr över min egen tid och åka till Borlänge för att hälsa på mormor och morfar torsdag till fredag (jobba på tåget). Avverka ett par möten, lämna mina artiklar till Metro, hänga med mina systrar och systerdöttrar. Göra ingenting på kvällarna.

Och jobba med materialet till en produkt som jag och Elin håller på att ta fram till er läsare. Ta två stora beslut, eller egentligen tre. Och träna! Och avverka det vanliga jobbet med blogg, samarbeten, mail och liknande.

…ser jag fram emot:

Att få landa i allt som varit de senaste veckorna.

… tipsar jag om:

Det HÄR inlägget som är fullproppat med tips om läsvärda böcker!

… är jag sugen på:

En lagom varm toast med avokado och chili. Allt med saffran i. Och frukt – alltid frukt. Skulle inte tacka nej till detta mellanmålet nu!

… borde jag:

Ta mig tiden att handla något nytt till garderoben. Men prioriterar bort det hela tiden.

sofia ståhl ptfia

Vilket är ditt ledord den här veckan?

 

LOADING..