VÄLKOMMEN 2017!

Så var det ett nytt år och jullovet är över för den här gången. Jag har precis landat hemma i soffan efter att ha kört oss hem från Sälen och gjort allt det där man gör efter en och en halv vecka borta (läs: packa upp, tvätta osv).

Känner mig utvilad och tillfreds. Ser fram emot att komma till kontoret imorgon och få tjuvstarta det nya arbetsåret med allt vad det innebär.

Det är så mycket nytt som kommer den närmaste tiden så det blir spännande att få börja ta tag i det.

Imorgon kommer även den traditionsenliga årskrönikan. Ser verkligen fram emot att få grotta ner mig i arkivet och sätta ihop det inlägget!

Avrundar med en bild på vad som kommer bli min bästa varva ner position 2017 – stretch + stickning = sant!

sofia ståhl2

Hoppas att ni fått inleda det nya året med glädje och några snälla ord till er själva. Kram!

 1. Lovisa skriver:

  kan du inte visa i ett inlägg hur du gör dina fina knutar i nacken så de ser så där snijdiga och ”slarviga´´ men ändå så fina ut?

  1. ptfia skriver:

   Vilken rolig fråga! Det kan jag absolut göra! 🙂

 2. Amanda skriver:

  Hej!

  Måste bara fråga var dina snygga bågar är ifrån? Är sugen på nya och blev inspirerad när jag såg dina:)

  1. PT-Fia skriver:

   Hittar tyvärr inget märke på dem men de är från Specsavers! 🙂

 3. Hej fina Fia.
  Jag behöver lite hjälp/pepp/stöd osv. Har efter 4 månaders av/på dejtande med en kille precis sagt upp kontakten med honom. Eller ja, snarare han med mig pga han var inte kär och jag var. Grejen är att vi var vänner sedan innan vi började dejta. Ingen ville riskera vänskapen så jag är självklart villig att umgås som vän nu. Men han kan inte än. Vill inte än. Pga att han fortfarande är attraherad av mig på ett icke-vänskapligt sätt och tycker det vore jobbigt att vara med mig som vän och behöva känna hur gärna han fortfarande vill ha sex med mig. Så han måste vra ifrån mig ett tag säger han. Jag vill ju vara vän med honom. Det är så tomt utan honom. Hur ska jag komma över både en förlorad kille OCH en förlorad vän på samma gång?! Dessutom ses vi varje dag på vår crossfit-box + har maaaaassa gemensamma vänner. Saknar honom så mycket. Alltså hur fan ska jag göra?! Tänka?!? Vill ju bara att vi ska försöka dejta igen så han kanske blir kär i mig. För han tycker ju om mig och att vara med mig och uppenbarligen att ha sex med mig. Känslorna kanske hade kommit för honom om jag aldrig hade berättat att jag är kär och han svarat att han inte var det och att vi nog inte ska borde mer då, för då hade vi ju säkert fortfarande träffats nu… ÅHHHH snälla hur fan ska jag tänka/göra/sluta vara ledsen 🙁

  1. PT-Fia skriver:

   Tack för att du delar med dig! Ska se om det går att lyfta dina frågor till ett eget inlägg så att läsarna kan hjälpa att stötta och komma med kloka tankar. Kanske kan en snäll början gentemot dig själv vara att distansera dig från allt och killen som du dejtat. För att ge dig själv rum att komma ifrån det hela och inte ständigt påminnas och kastas tillbaka i de jobbiga känslorna. Förstår att det kan vara knepigt när det låter som ni har många gemensamma vänner och plattformar men kanske kan det hjälpa såhär i början när det är så färskt? Utifrån låter det som att du verkligen varit modig och sann mot dig själv genom att respektera och ta upp dina känslor inför honom och dig själv. Att berätta för någon att man har känslor för en annan människa är ju den allra finaste komplimang man kan ge till någon och att känna skuld och ånger för det låter väldigt hårt mot dig själv. Att det också är han som får sätta alla regler i er relation låter heller inte helt snällt mot dig. Det låter som att det är han som får ta plats genom att uttrycka att han behöver distans för att han har svårt att se dig som vän eftersom han fortfarande är attraherad av dig. Att efter du uttryckt att du har känslor för honom kanske också kunde få lite mer utrymme i den diskussionen? Det låter som sagt som du varit väldigt modig och sann mot dig själv och eftersom du har känslor för honom hade nog en fortsatt, utdragen relation på samma vis varit något som gjort ont i slutändan. Massa kramar och ta hand om dig!

   1. Men TACK för denna fina kommentar. Verkligen. Du fick mig att förstå lite mer att jag inte gjort något fel och att faktiskt är fint att visa känslor (fastän jobbigt också, det här med att vara en känslomänniska..). Tack <3

 4. åh, vad mysigt det ser ut med stickningen! Har själv stickat sedan jag var liten men kommer ifrån vissa perioder, speciellt nu när jag skriver uppsats. Snart får den komma fram igen. 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Ja, så himla fint sätt att få varva ner en stund! 🙂

 5. Mari skriver:

  Ser fram emot att läsa din årskrönika 🙂

  1. PT-Fia skriver:

   Åh, vad roligt att höra att du uppskattar! Nu ligger den uppe om du vill läsa! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..