INSPIRATION TILL BLOGGEN

Nu börjar bloggen verkligen känns som hemma igen efter flytten. Teknikerna på Tourn har verkligen gjort ett fantastiskt jobb som fixat alla mina önskemål och tankar.

Niklas som gjort min header har även lyxat till det med två olika bilder för headern – en för mobilen och en för datorn.

Den här headern möter dig i mobilen ↓

Det känns så roligt att få inleda det nya året med ny plattform som ger ny energi. Nu sitter jag och försöker renskriva alla idéer till inlägg och skapa struktur i hur de ska publiceras.

Nytt för hur jag kommer jobba med bloggen framöver är att fredagarna är märkta till att jobba hemifrån för att jag ska kunna skapa material till bloggen. Ser fram emot att ha min kreativa dag för att prova nya recept, fota och skapa material till kommande blogginlägg.

Går även igenom gamla inlägg där ni läsare har lämnat önskemål och ställt frågor. Ska försöka ta hand om så mycket som möjligt av det ni önskar och vill ha. Utan er – ingen blogg.

Den här headern möter dig på datorn ↓

Här är några rubriker på blogginlägg som kommer den närmaste tiden:

> Läsarfråga om hur jag rehabtränat efter utmattningen.

> 7 saker jag önskar att jag upptäckte tidigare.

> Recept på näringsrika chokladtryfflar.

> Istället för nyårslöften – märk ditt år.

> Före- & efter bilder på kontoret.

> Veckans planering.

 

 1. Sofia skriver:

  Hej Fia!
  Jag har precis börjat träna igen efter ett lååångt uppehåll (här snackar vi år…) och är mer motiverad än någonsin. Målet är att få lite synliga muskler, och att må bra såklart. Min fråga är hur fort jag kan förvänta mig se resultat? Är 167cm lång och väger ca 57kg, så har inte jättemycket fett. Har tänkt träna pass på gymmet, såsom spinning, core och cirkelfys typ 4 dagar i veckan.
  Smyger in en till fråga: är det normalt för en 18-årig tjej att äta minst 3000kcal/dag? Detta är alltså när jag inte tränar… Känns nämligen väldigt väldigt mycket, speciellt i jämförelse med folk i min omgivning. Och nu när jag börjar träna lär jag vara ännu hungrigare och äta ännu mer. Kanske värt att nämna att jag oftast äter ”nyttig” mat också.
  Skulle verkligen uppskatta svar, känner mig så fundersam haha. Kram!

  1. ptfia skriver:

   Ska se om jag kan lyfta och svara på din fråga i ett eget inlägg, har fått ett flertal liknande frågor så ska se om jag kan lägga ihop det och svara på det viset. Kram så länge!

 2. ISA skriver:

  Så himla fint här inne! Kan tänka mig du har ännu mer lust och pepp nu med, nystarter kan vara bra! har dock inte vant mig än vid ditt nya efternamn, haha. Blir helt förvirrad varje gång 😉 kram!

  1. ptfia skriver:

   Tusen tack! 🙂 Haha, ibland tar det allt en stund att landa i det nya! 🙂 Kram!

 3. Hej! Ville bara säga att jag har ”hittat tillbaka” till din blogg efter en slags paus. Gillar så mycket din nya blogg och som någon annan skrev, den känns verkligen ”hemtrevlig”. 🙂

  1. ptfia skriver:

   Åh, vad roligt att höra att du hittat tillbaka och gillar det nya! Det värmer till tusen att höra! 🙂

 4. Olivia skriver:

  Sofia! koftan/jackan du har på bilden är såå fin, tänker på det varje gång jag går in här 🙂 Vart har du fått tag på den?
  Sen kan jag passa på att säga att din hälsosamma och kloka syn på träning och mat, hjälper och inspirerar mig väldigt mycket då jag har svårt att hitta balansen i livet och behöver något att hålla i liksom. Tack för det! Kram

  1. ptfia skriver:

   Tusen tack för de fina och värmande orden! Tröjan är från Rituals 🙂 Kram!

 5. Cecilia skriver:

  En jättejätte fin blogg och väldigt vackra bilder på dig!!! Den känns harmonisk och lugn!

  1. ptfia skriver:

   Tusen tack för de fina orden! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..