DEN HÄR VECKAN…

… är ledordet:

Jobb och förberedelse.

… ska jag:

Förbereda mig för att flyga till Los Angeles för jobb torsdag till måndag. Det betyder att allt fokus ligger på att skapa material, skriva klart texter för amelia, tidsinställa inlägg för samarbeten och helt enkelt jobba på så att jag ligger lite före. Eller helst vill jag ligga mycket före eftersom jag och Kim snart åker på vår efterlängtade bröllopsresa (!). Utöver jobbmarathon så ska jag käka middag med min vän Ola, ha möte om ett projekt som kommer längre fram, träna och packa.

sofia-stahl2

Ska även försöka sträcka ut på kontorsbollen ofta. 

…ser jag fram emot:

Att få flyga till LA för att vara med på lanseringen av Asics nya sko. Var 5 dagar i Santa Monica när jag bodde i USA 2007-2008 men det var mest en fis i rymden. Ser fram emot att få upptäcka mer av det nu.

… tipsar jag om:

Att börja med allt lite tidigare på söndagen. Vi käkade middag redan vid 18 igår (ca 2 timmar tidigare än vi brukar) vilket gjorde att kvällen kändes sådär lång och avslappnad. Så gött att hinna slappa i soffan och ändå känna att man hunnit göra grejer. Vill för övrigt tipsa om att gå upp tidigt även på helgen. Tidigare så ställde jag sällan klockan vilket resulterade i att dagarna försvann så snabbt, eftersom jag klev upp vid tio-halv elva. Nu ställer vi klockan och går upp flera timmar tidigare vilket är betydligt mer värdefullt.

… är jag sugen på:

Grekisk yoghurt med bär, honung, kokos och granola. Ska äta det till frukost istället för gröt den här veckan.

ptfia00

… borde jag:

Jobba på så att jag kan vara helt ledig på vår bröllopsresa. Drömmen hade varit att inte ens behöva plocka upp datorn. Ska göra mitt bästa för att nå dit. Shit. Om knappt två veckorna är vi på Maldiverna! Kommer eventuellt att kännas lite blekt att komma hem igen efter en sådan resa. Jädrar vad jag längtar.

 

 1. Mari skriver:

  Härligt! Hoppas ni får det underbart 🙂

 2. Häftigt med LA! Hoppas du får det riktigt roligt 😀 Förstår precis känslan av att man vill ha material klart så att en kan känna att man ligger i framkant. Känns som om du närmare den gränsen än jag, men heja oss! 😀

  1. ptfia skriver:

   Tack! Ja, heja oss! 🙂

  1. ptfia skriver:

   Ja! Så himla krämigt och gott! 🙂

 3. Elin skriver:

  Hej Sofia!

  Jag känner att jag måste dela med mig av något som jag tror du och din inspiration har varit fröet till. Det är nämligen såhär, jag har en tung period bakom mig, en period som jag dock inte kunnat sätta fingret på. Det har inte varit någon speciell orsak till mitt sinnes mörker, och jag har accepterat det nu. Jag skyllde mycket på mitt jobb, det var inte bra, det var långt bort, stressigt och dåliga tider, jag gnällde över min ansträngda ekonomi och grät säkerligen minst två gånger om dagen. Så fort jag var ledig var jag ”tvungen” att göra något, städa, fixa lunchlådor, handla, tvätta, shoppa, träffa vänner, göra, GÖRA!! Och såklart grät jag ibland för att jag grät, förstår du? Jag var liksom ledsen för att jag kunde med att vara ledsen. En ond cirkel.

  Men så bara för några veckor sedan så kände jag att jag inte behövde göra allt det där jag tror mig behöva. Jag rensade mitt instagram konto från modebloggare som visar den lilla procenten av sitt liv som är så glassigt, jag slutade åka till ett varuhus för att hänga med i trenderna så fort jag fick tid över, jag lät för första gången på ett år bli att ställa klockan på mina lediga dagar och jag slutade framför allt att jämföra mitt med andra. Det är ju liksom som att jämföra en cactuz och en ros, båda har sina taggar och är helt enkelt olika fina i olika ögon. Fint eller fult beroende på åskådaren. Och ja, jag lät mig själv sitta i soffan utan att få ångest för att jag varit lat. Jag tillät helt enkelt mig själv att vara mig själv, inte ständigt spela min deluxe-roll. Och vad som är så bra? Jag har inte mött en människa som efterfrågat ”Jag-deluxe” och jag mår mycket bättre såhär, i att bara vara mig själv. Tack Sofia för inspiration till att bara vara sig själv.

  1. ptfia skriver:

   Tusen, tusen tack för att du delar med dig och för dina fina ord! Ta hand om dig! Kram!

 4. Johanna skriver:

  Hej Fia!

  Kul med bröllopsresa! Hur länge är ni i Maldiverna och vilket hotell ska ni bo på? Jag och min man funderar på Maldiverna då vi firar femårig bröllopsdag nästa år. Tar gärna emot tips 🙂

  Tack för en härlig blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..