WHOLE FOODS

Är det bara jag som går direkt till mataffären när jag är utomlands? Älskar att spankulera runt bland hyllorna och plocka hem nya produkter. Och mataffärernas mataffär måste ändå vara amerikanska Whole Foods.

Det är en dröm för alla matälskare. Det är både fantastiskt och jobbigt att smyga runt bland hyllorna.

Fantastiskt för att det är så oerhört inspirerande och finns så många spännande nya grejer. Och jobbigt för att det gäller att hejda sig, det går ju inte att släpa hem allt man vill.

Jag hängde på Petra och Emma till just Whole Foods när vi var i Los Angeles tillsammans med Asics. Det här är vad jag köpte:

Ekologiskt kaffe. En rejäl påse till Elin och en till mig.

Bunkrade upp med några lättsaltade eko-chips till flygresan. Just på resor är ett av få tillfällen då jag kan bli sugen på riktigt salta chips.

whole-foods-11

Har som tradition att alltid köpa en flaska vin till Kim när jag reser någonstans. Jag kan ju ingenting om viner och dricker det inte själv så utgår från hur snygg etiketten är och om det är något ord som jag känner igen och vet att han gillar. Pinot noir går till exempel fetbort.

Köpte de här delikata ingefärskolorna till syrran. ↓

Det blev även en ekologisk öl, tre chokladkakor, avokadoolja, pistascholja, läppbalsam och några bars.

Skulle gärna ha handlat med mig diverse tvålar, granola och alla roliga chiadrycker och kokosvatten som upptar hyllorna. Rekommenderar verkligen ett besök till Whole Foods när ni är i USA eller England.

Här hemma finns den svenska motsvarigheten Paradiset i Stockholm City, på södermalm och i Sickla.

 

  1. Sofia skriver:

    Älskar verkligen utländska butiker! Finns en slags ostbågar i Grekland som är jättegoda 🙂

  2. Lisa skriver:

    Tänkte bara tipsa att chokladerna och ingefärakolan finns på de allra flesta Life-butikerna i Sverige! Perfekt om du eller syrran hittade någon favorit och inte har tid att åka till USA för att fylla på skafferiet 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..