VECKANS PLANERING

Äntligen måndag! Jag tjuvstartade arbetsveckan igår för att förbereda mig inför den här veckan. Behövde läsa in mig på veckan och allt vad den innebär. Känner mig ouppdaterad efter två veckors semester och noll tankar på jobb.

Ser verkligen fram emot att få komma gång igen med den här nya energin som kommit med ledigheten. Och ser fram emot att få njuta av vardagen efter den senaste tidens resor till LA och Maldiverna.

Måndag

Det blir verkligen en rivstart efter semestern med en inspelning för ett kommande samarbete (med en tidigare samarbetspartner som ni gillar, så roligt!) och en till inspelning för ett nytt projekt som snart kommer att lanseras.

Utöver det så ska jag hinna komma ikapp i Evernote där jag samlar alla listor, planering och allt jobbrelaterat. Behöver skapa översikt och läsa in mig på allt som min koordinator Elin sammanställt medan jag vart på semester. Avslutningsvis behöver jag skriva något blogginlägg och skriva det sista på en lämning för amelia.

Tisdag

Den här dagen ägnas åt kontoret. Fortsätter att skapa översikt, planera och beta av saker. Har deadline för amelia och ska ta en rejäl avstämning med Elin. Eventuellt så hinner jag klippa ihop det jag filmade i Maldiverna och ladda upp på min nya youtube-kanal. Berättar mer om den sen. Behöver även planera övningar inför torsdagens fotografering.

Utöver det så har jag ett efterlängtat träningspass med min tränare och en lugn kväll planerad.

Onsdag

Jobbar hemifrån och skapar inlägg (fotar, redigerar bilder och skriver) för samarbeten. Ska aktivera en rabattkod inför en föreläsning jag ska ha i mars, göra research för ett projekt som jag och min förläggare vill göra, svara på några mail som fått vänta och återuppta några trådar.

Torsdag

Den här dagen är märkt till tidningen amelia. Ska fota nya övningar till en av mina sidor i tidningen så har några timmar i studion tillsammans med fotograf Peter. Efter jobbet ska jag på smygläsning av nya amelia.

Jag har ju ett nytt uppdrag som hälsoprofil för amelia och på torsdag får jag se mina grejer i tidningen för första gången. Är så oerhört glad över att få vara en del av det här fantastiska magasinet!

ptfia sofia stahl

Fredag

Den här dagen är helt tom i kalendern vilket betyder att jag kan välja om jag vill jobba från kontoret eller hemifrån och bara ägna arbetstiden till att bocka av att göra-listan. Den här dagen kommer behöva få ett lugnare tempo efter en intensiv vecka och en stund på yogamattan har hög prioritet.

Helgen

Även helgen är fri från planer förutom en middag med syrran och hennes sambo på lördag kväll. Vi ska äta sushi, pavlova och spela Ticket to ride. Och fira att syrran fyllt 25 såklart! Njuter så mycket av att ha helger som innehåller få planer och mycket utrymme för spontana infall.

 

 1. Julia skriver:

  Vill bara säga att jag uppskattar att läsa din blogg så himla mkt och blir glad varje gång jag ser valioreklamen på tv! 🙂 Du inspirerar mig att leva det liv jag vill ha och mår bra av!

  1. ptfia skriver:

   Verkligen tusen tack för dina värmande ord! <3

 2. Elin skriver:

  Dina örhängen! Vilket märke är det/var har du köpt dem. De är så fina.

  Och visst är det härligt med måndag och rivstartskänsla. Jag kör igång idag igen efter sportlov som skolkurator. Det är härligt att ha elever i korridorerna och liv och rörelse!

  Ha en skön vecka!

  1. ptfia skriver:

   De är köpta på Lindex! Tack och detsamma till dig! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..