FRÅGOR OM FÖRETAGANDE

Vad roligt att ni är så många som vill läsa mer om mitt företagande och arbetsliv! Det är något jag gärna delar med mig av eftersom det är så förbaskat roligt. Ska såklart se till att skriva mer om det framöver.

Låt oss göra en liten frågestund av detta.

Skrapa ihop alla era tankar, frågor och funderingar kring företagande, mitt jobb, sociala medier som arbete, hur det är att blogga, vardagsproblem, hur det är att frilansa, hur samarbeten fungerar eller ja, vad ni än undrar kan tänkas undra över.

foretagande

Har ni önskemål på hur bloggen kan bli ännu bättre så tar jag gärna emot det. Önskemål på ämnen, rubriker eller andra frågor? Är tacksam för alla era önskemål och tankar!

Det är ni läsare som motiverar mig till att fortsätta.

 1. Helena skriver:

  Så roligt med frågor om företagande. Nu förtiden är det väl ganska känt i branschen vem du är, men jag undrar lite hur ditt tänkt går med ”att sälja in sig själv”. Hur väljer du ut din spetskompetens, att det är en bra skola/utbildningar du gått osv? Hur ser det ut mest nuförtiden, är det du som blir kontaktad för uppdrag eller söker du själv också?
  Vilken är den största utmaningen, tycker du, att vara egen företagare?

 2. Jobbar du fler eller färre timmar nu när du frilansar jämfört med när du var anställd?
  Vilka fördelar respektive nackdelar upplever du med att vara frilansare?

 3. Cilla skriver:

  Har tusen och en frågor om företagande och eget men såklart blir det total blankt i huvudet när du erbjuder frågestund på ämnet 🙈
  Hur gick det till när du tog beslutet att starta eget? Visste du att du ville det eller ”hände det bara” pga jobberbjudanden som kämpade sig för att ha eget?
  Får du erbjudanden eller letar du upp dina jobb själv?
  Hur la du upp ditt företagande, vad hade du för huvudrubrik för ditt företag i början? Alltså vilken typ av tjänster och jobb tänkte du dig i början att du skulle erbjuda och till vilka kunder? Hur kom du igång med allt?
  Ska bli intressant att läsa mer om det här i ett inlägg 😊👍

 4. Kajsa skriver:

  Hej! Jag undrar hur du gick till väga när du skulle skriva din första bok. Blev du kontaktad av ett förlag, eller hur valde du? Bestämde du själv allt innehåll eller kom du och förlaget fram till det tillsammans? Berätta gärna om processen från idé till färdig bok!
  Tack för en riktigt bra blogg!

 5. Sanna skriver:

  Hej Fia!
  Älskar din blogg och tycker du är helt fantastisk!
  Du inspererar varje dag med dina vettiga tankar.
  Jag undrar mest hur du och Kim får er vardag att fungera då du driver eget, jag tänker hur ni planerar er tid och om ni diskuterar mycket jobb?
  Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..