EN BILD AV BALANS

Jag slogs av att den här bilden representerar balans för mig. Det är en frukost som består av en näringsrik smoothie som innehåller syrliga hallon, sur citron, nyttiga chiafrön, banan, pumpakärnor, rivig ingefära, växtbaserad vätska (havredryck) och fryst mango.

Den har även toppats med kokos, frön och blåbär. Blåbären är inte ekologiska och inte i säsong, men känns lite extra lyxiga en morgon i februari.

Smörgåsen är gjord på en valnötsfralla som köptes på Magnus Johanssons bageri och är bakat på surdeg av ekologiskt och vettigt malt mjöl. På den samsas avokadon som ger bra fett och en helt vanlig smakrik ost. Som grädden på moset syns smulorna av en väldigt smörig och frasig croissant som gled ner först (måste ju prioritera!).

Inte det minsta ekologisk, oerhört rik på smör och alldeles ljuvlig.

Den här frukosten innehåller både näring, gluten, bra fetter, surdeg, bär, croissant, sura smaker och är fri från kött. Och den ger i allra högsta grad energi, mättnad, färg och ger massor med må bra-känsla i både kropp och själ.

En version av balans helt enkelt.

 

 

 1. Hanna skriver:

  Fantastisk frukost!
  Tack för att du visar den och för att du verkligen står för balans. Din blogg är en trygg plats för mig, som kämpar med matångest. Så återigen, tack för du visar balans och en superinställning till vad som är sunt!

  1. ptfia skriver:

   Tack själv för dina värmande ord! <3

  1. ptfia skriver:

   Men åh vad fint och spännande, ska kika in! 😃

 2. Sofia skriver:

  Vilken drömfrukost!

 3. En underbar bild och en underbar frukost och en underbar syn på balans 😃👍👊🤗😋❤

 4. Lova skriver:

  Hej Fia! Älskar ditt proslin på bilderna ovan, vart kommer det ifrån?:)

  1. ptfia skriver:

   Det är från House Doctor! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..