SÅDANT JAG ÄTIT SEDAN SIST

Insåg att jag samlat på mig ett helt gäng med matbilder från den senaste tiden. Låt oss ta en kik på sådant jag ätit sedan sist:

01. Har fått dille på äggmackor. De ska givetvis ha ett lager smör i botten och vara löskokta ägg. Och ha ett riktigt knaprigt knäckebröd som grund. Hittade ett lång hårstrå på tallriken när jag redigerade bilden. Och jag kan inte minnas att jag märkte det när jag åt dessa! Har troligtvis ätit hårstrået.

02. Vad det stod på min studentmössa? ”Bollnäsfil i mitt hjärta”. Äter fil och kefir nästan varje dag. Varierar mellan hemgjord granola, någon sockerfri musli, frebacos havreringar, glutenfria boveteflingor och nu senaste klassiska Special K.

03. Det första jag ville äta när jag kom hem efter att ha bott i USA i ett år? Kaoset nedan. Falukorv, makaroner, senap och bostongurka. Är uppvuxen på detta och ibland dyker suget upp igen.

04. En frukost bestod av grahamsgröt (recept finns HÄR) med kokoschips, valnötter och kanel. Kaffe och juice av grapefrukt och apelsin. Och några obehagligt stora jordgubbar i ett desperat försöka att få lite vårkänsla.

05. Hittade en bra baguette i mataffären. Det blev den och en potatis- och purjolökssoppa. Kim var dock tveksam eftersom soppan var mer grön än gul. Men man använder ju hela purjolöken inkl. blasten.

06. Pausade mina vanliga smoothies med hallon för en grön med frysta ärtor, avokado, citron, mango, havredryck, banan och spenat.

Och ikväll får nog bli frukost till middag. Ibland är det det godaste som finns.

 

 1. Hej! Din fina servis… vad heter den nu? Jag minns att jag har sett den men kan inte komma igår vart!! Den gråa med lite ”strössel på” 🙂

  1. ptfia skriver:

   Den är från House Doctor! 🙂

 2. Lotta skriver:

  jag älskar också filmjölk, det var det första jag ville han när jag kom hem efter ett år i Usa 😉

  1. ptfia skriver:

   Så himla gott! 🙂

 3. Julia skriver:

  Så mycket gott! Tänkt på dig flera gånger denna veckan när jag ätit frukost till middag, jag älskar det precis lika mycket som du!! Väldigt insnöad på någon form av ägg men får nog bli en smoothie snart efter all din inspiration!

  1. ptfia skriver:

   Åh, vad roligt att höra att du uppskattar och inspireras! 🙂

 4. Malin skriver:

  Jag ville bara slänga in en kommentar och säga tack, TACK för att du alltid ger mig ett lugn och ett välbehag efter att ha kikat på din blogg. Det du gör, skriver och förespråkar är helt fantastiskt. TACK.

  1. ptfia skriver:

   Men tusen tack för de fina, värmande orden! De går verkligen rakt in! <3

 5. Sofia skriver:

  Pannkakor till middag idag, jag var trött grinig och hade ont i huvudet. Pannkakor var det enda jag ville äta. Så gött!!!

  1. ptfia skriver:

   Ibland är pannkakor verkligen en räddare i vardagsnöden! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..