FREDAGSLISTAN

Veckans serie:

Girls och Designated Survivor. Alltså Girls. Är bara i början på säsong 4 och har fått för mig att det bästa kommer – men det är en oerhörd hatkärlek jag har till den här serien. Märker att jag blir lite lätt ångestriden om jag ser för många avsnitt i rad. De är ju så jädra självupptagna, roliga, knäppa, raka, underbara, dryga och allt där i mellan.

Veckans podcast:

Lyssnar på Trettio plus trevar, Alex och Sigge och Det svenska hatet (tips!). Vilka lyssnar ni på?

Veckans träning:

Cykel till och från jobbet, avbokade mitt träningspass med min tränare i sista stund i tisdags pga. att det kändes omöjligt att ta sig dit. Hade noll energi och var helt slut. Så hittills har jag mest cyklat och idag tagit en promenad.

Veckans bästa:

Att jag hittade ny kraft och motivation i onsdags. Så välbehövligt och skönt efter den senaste tidens svacka. Skrev mer om det här!

Veckans sämsta:

Hade önskat mig mer träning och aktivitet men orken har inte funnits där.

Veckans mat:

Åt thaimat till lunch för ett par dagar sedan och har inte riktigt kunna släppa tanken på den sedan dess. Favoriten är röd curry och den här var det lite fräs i. Betydligt bättre än den jag åt några veckor innan som var mer åt det söta hållet. Får nog bli en lunch där nästa vecka igen.

Veckans nyhet:

Dels den som jag berättade om på instagram häromdagen, kika HÄR! Och kanske att det kommer en till på söndag, alternativt i början på nästa vecka.

I helgen:

Vi kör till våra vänner utanför Örebro tidigt imorgon bitti för att spendera prick hela förmiddagen, dagen, eftermiddagen och kvällen med dem, deras gulliga treåring och nykläckta tvillingar. Ser fram emot så mycket bäbisgos! Söndagen är öronmärkt för sådant där nödvändigt fixande. Balkongen ska oljas klart och ställas i ordning, garderoben ska rensas, se över försäkringar osv. Sådant där fix som är så tråkigt i tanken men oerhört belönande när det är färdigt. Balkongfixet är visserligen en höjdpunkt, speciellt när den står redo att fyllas med blommor.

Veckans mobilbild:

Från veckans plåtning för amelia ↓

ptfia-sofia-stahl-amelia-2

Just nu:

Har precis ätit och ska precis grotta ner mig i research för två grejer. Efter det vill jag träna en stund innan jag gör sista jobbrycket för den här veckan. Har ett sug efter att måla med akvarellerna (evigheter sedan sist) så hoppas få ro till det ikväll.

Glad fredag!

 

  1. Kikki skriver:

    Giv mig lite energi. Just nu med en infektion i kroppen som inte vill bryta ut och som inte vill försvinna. Men jag vet att det går över – snart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..