ORDBAJS 136592

Sitter i soffan med datorn i knäet för att göra klart det sista arbetsrelaterade för dagen. Vill bli färdig snabbt så jag kan stänga ner och helt fokusera på det enda som lockar just idag: Girls.

Borde kanske ha tränat en stund. Borde vika tvätten. Borde laga något riktigt till middag. Borde … men idag får nog allt sådant stiga åt sidan. Tar en paus från vardagens måsten och blir kvar i soffan i min fluffiga morgonrock. Det är så förbaskat skönt ibland, att strunta i att vara duktig.

Det är så befriande att ta små pauser från ”borde” och ”måste” och göra tvärtemot. Och är säkert sunt eftersom det ger återhämtning och en befriande känsla.

Det finns ju många måsten som man inte kan påverka eller välja bort, som att jobba eller sköta sina arbetsuppgifter. Men alla måsten som vi sätter upp för oss själva, de kan vi göra revolt mot hur mycket vi än vill och behöver. Har du något ”borde” som du struntar i att göra just idag?

Glömde skriva klart texten ovan och publicera den. Nu är jag färdig för dagen och har redan hasat ner en bit i soffan, redo att låta den bära mig genom kvällen, typ. Tack för idag!

ptfia_

 

 1. Hej! En helt annan fråga – hur sminkar du dina ögonbryn? Så otroligt fina. Om du använder nån produkt, vilken? 🙂

  1. ptfia skriver:

   Man åh, tack! Färgar och plockar på salong men fyller i lite extra med en mörkbrun ögonskugga. Borstar på och suddar ut ganska rejält, plockar sen upp resterna runt omkring med tops. Ibland när det hinner gå lite långt mellan salongsbesöken köper jag brynfärg från H&M och färgar hemma! 🙂

 2. Jag skippade helt zumba pass då barnen var så pratsjuka när jag kom hem efter jobbet, så jag hamnade istället i soffan med dem
  levnadsvanor.blogg.se

 3. Sara skriver:

  Total ignorerar disken idag! Så skönt.

 4. Jag struntade helt i alla ”borden” idag och tog en lång power nap innan jobbet istället, min kropp var trött och då ska den få sova.
  Tack för all inspiration och pepp och för att du är så genuin! Din blogg har hjälpt mig otroligt mycket genom tuffa perioder i livet. 🌹

 5. A skriver:

  Åh! Bästa inlägget! Tror att alla behöver höra mer sånt här och tänka mer så. Det har blivit mitt mantra sen jag fick min bebis 🙂 på den lilla tid jag har när hon sover så är prio 1 det jag mår bra av. Vila, läsa, äta i lugn och ro. Sen ev. måsten.
  Man måste inte städa och feja och greja jämt. Så viktigt att varva ner! Heja dig Fia!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..