JAG ÄR GRAVID!

Som jag längtat efter att få skriva dessa rader. Jag är gravid! Gravid! Om allt går som det ska så blir vi föräldrar i början av oktober. Jädrar. Det är så mycket jag vill säga, berätta, fråga och prata med er om. Så många gånger som jag tänkt ”det här ska jag fråga mina läsare” under dessa månader.

Jag har ju skrivit en del om mitt dåliga mående, utan att berätta vad det egentligen berott på. Det har varit så jobbigt att inte berätta för er. Har återigen insett hur mycket ni läsare och den här bloggen betyder för mig – och framförallt hur viktigt det är att få vara hundra procent ärlig.

Hur som helst. Vet knappt hur jag ska fortsätta nu. Det blev plötsligt ännu lite mer verkligt. Det bor en liten person i min mage, en person som vi har gjort. Ett liv.

ptfia-gravid-2

Jag går in i vecka 18 idag så är nu i vecka 17+0. Magen började synas redan v. 12-13 (utan kläder) och har sedan dess frodats men går fortfarande att dölja med strategiska kläder.

Är så oerhört tacksam för att få uppleva detta!

 

 1. Malin skriver:

  Blev du gravid med hjälp av natural cycles? Kommer ihåg att du skrev att du använde det för nått år sen.

  1. ptfia skriver:

   Ja, jag använder Natural Cycles. Det hjälpte oss att veta när ägglossningen var, speciellt eftersom min menscykel är längre och ibland oregelbunden! 🙂

 2. Stort grattis! Hoppas du får må bra i fortsättningen av graviditeten! Om du får några frågor eller funderingar av fysioterapeutisk art, ville jag bara säga att du gärna får fråga! Jag har en specialistnisch inom obstetrik och gynekologi, bloggar på BakingBabies.se. Det finns ett kontaktformulär på bloggen om du vill skriva. Må fint! Kram /Mia

 3. Stort grattis till er, blev så glad av att läsa detta och ska bli roligt att följa din graviditet 🙂 du kommer bli en fantastisk mamma! Stor kram!

 4. Hanna skriver:

  Åh vad det klär dig, du stålar – så fintfint.
  Önskar dig ALL lycka!
  😘

 5. Elise skriver:

  Jaa!!! STORT GRATTIS TILL ER!!😃❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..