ÅRETS FÖRSTA GRILLMIDDAG

Nu har jag landat hemma i Sverige igen efter en vecka i Palma. Har bara hunnit packa upp och välkomna familjen som kommer hit för att fira mormor som fyller 70 år på söndag. Hon var bara 41 år gammal när hon blev mormor till mig, det är så oerhört lyxigt att ha så unga morföräldrar.

Planen för helgen är alltså att umgås med familjen och förhoppningsvis njuta av en härlig (läs: solig) grillmiddag imorgon kväll. Här är några bilder från min och Kims första grillkväll vid Valborg, en något sen start för säsongen.

Ett tips är att blanda ihop basilika, någon god tomatsort, flingsalt och balsamico. Det blir så gott tillsammans! Eventuellt en dos hackad rödlök också.

Hoppas ni får en härlig helg!

 

 1. Mari skriver:

  Vad mysigt. ❤

  1. ptfia skriver:

   Ja, så mysigt! <3

 2. Emmy skriver:

  Härligt det är med första grillmiddagen varje år. Hoppas du får en fin helg med familjen!

  1. ptfia skriver:

   Alltid lika härligt med allra första gången varje år! 🙂 Tack och hoppas även din var fin! 🙂

 3. Sara skriver:

  Vill bara börja med att jag älskar din blogg! Läser den dagligen. Jag studerar idag på högskola och går på CSN-bidrag vilket inte ger mig så mycket pengar i månaden. Har du några tips på nyttiga men ändå billiga middagar/luncher? Jag har dragit ner på gymkostnader genom att träna utomhus men maten blir alldels för dyr i månaden. Tacksam för tips!

  1. Sofie skriver:

   Allt med linser!! soppa, gryta, biffar… Jag gör ofta storkok och fryser in matlådor! Passar perfekt med t.ex linsgryta och ris 😀

  1. ptfia skriver:

   Åh, tack för att du läser! Det värmer så att höra! 🙂 Jag lyfter dina frågor till ett eget inlägg! Kram! 🙂

 4. Elin skriver:

  Åh min mormor fyller också 70 på söndag. Hon är också relativt ung och jag är 23 😉

  1. ptfia skriver:

   Hälsa grattis! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..