ÅRETS FÖRSTA GRILLMIDDAG

Nu har jag landat hemma i Sverige igen efter en vecka i Palma. Har bara hunnit packa upp och välkomna familjen som kommer hit för att fira mormor som fyller 70 år på söndag. Hon var bara 41 år gammal när hon blev mormor till mig, det är så oerhört lyxigt att ha så unga morföräldrar.

Planen för helgen är alltså att umgås med familjen och förhoppningsvis njuta av en härlig (läs: solig) grillmiddag imorgon kväll. Här är några bilder från min och Kims första grillkväll vid Valborg, en något sen start för säsongen.

Ett tips är att blanda ihop basilika, någon god tomatsort, flingsalt och balsamico. Det blir så gott tillsammans! Eventuellt en dos hackad rödlök också.

Hoppas ni får en härlig helg!

 

    1. Alltid lika härligt med allra första gången varje år! 🙂 Tack och hoppas även din var fin! 🙂

  1. Vill bara börja med att jag älskar din blogg! Läser den dagligen. Jag studerar idag på högskola och går på CSN-bidrag vilket inte ger mig så mycket pengar i månaden. Har du några tips på nyttiga men ändå billiga middagar/luncher? Jag har dragit ner på gymkostnader genom att träna utomhus men maten blir alldels för dyr i månaden. Tacksam för tips!

    1. Allt med linser!! soppa, gryta, biffar… Jag gör ofta storkok och fryser in matlådor! Passar perfekt med t.ex linsgryta och ris 😀

    2. Åh, tack för att du läser! Det värmer så att höra! 🙂 Jag lyfter dina frågor till ett eget inlägg! Kram! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..