VECKANS PLANERING

Upptäckte att jag inte publicerade det här inlägget igår som jag trodde, typiskt. Så, här kommer veckans planering en dag försent ↓

Måndag

Vaknade med nytt halsont, precis när det kändes som att bacillerna var på väg ur kroppen. Tog det lugnt och jobbade hemifrån förutom en avstickare till poddstudion. På dagens att göra-lista stod det bland annat läsa manus för tisdagens inspelning, förbereda för podden, skriva blogginlägg, signa ett avtal och styra upp veckans planering.

Tisdag

Har en inspelning för ett projekt som troligtvis tar större delen av dagen. Vi ska spela in 9 filmklipp + miljöbilder så det gäller att vara effektiva. Fick boka om detta två gånger förra veckan pga av att jag var sjuk så nu hoppas jag verkligen att röst och hälsa håller så det blir gjort. Ska även skriva ett blogginlägg och ta fram receptförslag till en tidning

Onsdag

Har en deadline på fredag så den här dagen behöver störst fokus ligga på att skriva manus. Utöver det ska jag träna med min PT, börja läsa ett bokmanus som jag fått äran att skriva förordet till, ha ett möte och bli ompysslad i håret av Emelie på Hairtalk. Kommer troligtvis behöva jobba en stund även på kvällen för att få ihop det. Känner att jag ligger efter i och med det låga tempot när jag var sjuk förra veckan.

Torsdag

Röd dag vilket i vanliga fall betyder att jag också tar ledigt men den här gången kommer jag behöva jobba åtminstone halvdag. På eftermiddagen blir det picknick/häng/promenad med två vänner beroende på vad vädret tillåter.

Fredag

Jobbar hemifrån och förhoppningsvis är jag så pigg och frisk att jag orkar köra en riktig köttardag. Då ska jag gå igenom planering, göra flera lämningar för amelia direkt, förbereda blogginlägg och rensa mailkorgen. Det vore så ljuvligt att gå in i helgen med en känsla av att ha kommit i kapp.

Helgen

En nästintill oplanerad helg för första gången på länge! Varför blir man så glad av att ha oplanerade helger? Det enda som står på agendan är att gå på några visningar, försöka få vår bil såld och grilla om det är fint väder.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..