MAN ÅNGRAR ALDRIG EN PROMENAD

Det här vädret gör mig helt pirrig i kroppen! Vill aldrig gå in. Jag satt och försökte jobba direkt efter frukosten men kunde inte riktigt fokusera eftersom solen lockade. Valet var att direkt gå ut och ta den där promenaden, trots att jag inte egentligen kände att tiden fanns, eller att skippa den och jobba på i tron om att det skulle spara tid.

Jag insåg snabbt att den där promenaden behövdes. Hur mycket jag än har att göra så vet jag ju att en promenad och stund i friska luften alltid gör mig piggare och mer effektiv i slutändan.

Och det är ju det där, man ångrar aldrig en promenad. En paus är nödvändig när vi fastnar. En paus ger ny ork som gör oss bättre än när vi prompt sitter kvar och tragglar.

Det får bli dagens påminnelse – att en paus (läs: promenad) alltid är en bra idé. Hoppas ni har en härlig långhelg!

 

 1. Mari skriver:

  Underbart! Ska ge min kropp och mig själv fler promenader här i sommar, så njutbart…faktiskt!!!

 2. Malin skriver:

  Hej Fia!!
  Kan inte du skriva lite om vilka träningskläder du använder när du är gravid? Särskilt nya tights är man ju i behov av när magen växer😊
  Behöver tips!
  Kram Malin

 3. Känner igen det där. Känner inte heller alltid att jag har ”tid” att gå ut (sen har jag hund så jag måste ut om jag inte har hundvakt), men det är alltid välinvesterad tid att gå ut. Rensar tankarna och kan fokusera på det jag ska göra och har ny energi när jag kommit in. Tumme upp för sånt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..