ETT INLÄGG OM ÖGONBRYN

Den senaste tiden har det kommit in många frågor om mina ögonbryn. Väldigt otippat men roligt! Här kommer alltså ett litet snabbt inlägg med just tema ögonbryn.

De nyaste bilderna på just dessa är från gårdagens svettiga (och något långsamma) preggo-promenad.

Eftersom jag i grund och botten är blond och ljus i både hår och ögonbryn så färgas de mörka sedan många år tillbaka. Jag gick till en hudterapeut för att få hjälp att forma dem efter att ha gjort missen att raka runt dem med en rakhyvel (!) i högstadiet istället för att noppa och sedan dess haft noll form.

När min vän Julia utbildade sig till hudterapeut så blev jag snabbt en återkommande kund. Hon har tagit hand om mina bryn i flera år och jag går dit med ojämna mellanrum. Har en ambition att gå med ca fyra veckors mellanrum men ibland blir det tyvärr längre mellan gångerna.

Julia färgar och formar brynen med önskemålet om att behålla dem tjocka och göra dem mörka, utan att bli svarta. Mellan mina besök hos henne så fyller jag i dem med en mörkbrun ögonskugga. Har en tunn borste som är ganska skarpt formad (oklart om denna heter något speciellt) och suddar ut med en fransborste och tops för att undvika spill.

Ja, det var nog allt. Så ovant och roligt att få leka skönhetsbloggare som omväxling!

Och för att avrunda så vill jag verkligen annonsera för min vän Julia och ge henne en dos reklam! Hon har Spa By Jules och är enormt duktig på mycket, framförallt ögonbryn eftersom det är fokus nu. Nya kunder får alltid 15% rabatt på sitt första besök (ange koden: Sbj15)

Ni hittar henne på www.spabyjules.se .

ogonbryn-2

Gårdagen för övrigt, magisk är nog enda ordet som passar.

 

 1. Sofie skriver:

  Hej! Vet inte om du sett det men reklamplatserna på din blogg är för tillfället viktminskningsreklamer, vilket känns lite främmande för din blogg. Har sett dem på andra bloggar med så tänker att det har med ett annonsbolag att göra, men tänkte att du kanske ville veta 🙂 älskar din blogg för övrigt! Kram Sofie

  1. Annonser som visas beror på algoritmer efter de sidor som du besöker eller sidor med liknande innehåll. Jag besökte Eleven.se igår, idag syns den annonsen hör för mig. Ser inget om viktminskning. Prova Addblocker om du inte vill se vissa annonser.

   1. Sofie skriver:

    Aha det visste jag inte, tack för upplysningen 🙂 det förklarar en del udda reklamer faktiskt, surfar uppenbart på konstiga sidor själv… :p

 2. Gaaah, gjorde också det misstaget med mina ögonbryn.. Funderat på om jag ska fixa dom lite, ska kolla in din väns verksamhet 🙂 Skönt att ha dom fina utan att behöver greja så mycket när man har småbarn 😉

 3. Sara N skriver:

  Julia är fantastisk! Jag blir alltid jättenöjd:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..