DAGENS PÅMINNELSE

Tisdag betyder i att vi fortfarande är i startgroparna på en ny vecka. Just precis nu är ett bra tillfälle att ge sig själv några väl valda ord. Ord som lyfter dig själv, din förmåga och person. Det passar helt enkelt bra att ge sig själv en mental kram och påminna om det här med good enough.

Det blir även extra viktigt om det var ett tag sedan som du skämde bort dig själv med något liknande.

Det här vill jag säga till mig själv just precis idag:

”Jag är tacksam för så mycket. Jag är glad över att jag vågar förändra. Jag gör så gott jag kan. Jag ser tillbaka på de senaste tio åren och förstår att det hänt mycket som krävt mycket av mig. Jag är tacksam för att jag orkar och vågar göra den här resan.”

Inser nu när jag skriver det att just idag var det rätt svårt att komma på något och det är väl antagligen precis nu som det behövs extra mycket.

Vilka ord vill du skriva till dig själv just precis nu?

 

 1. Linnea skriver:

  Detta hjälpt mig verkligen en seg morgon som denna. Du är grym o en stor inspiration. Men jag har även en fråga.
  När jag fick att jag hade utbrändhet för några månader sedan så hade jag en väldig tur att ha kollegor som såg alla symptomerna i tid. Men trots detta så blev jag hemma en period. Något jag märket av är att min syn försämrats ( har redan synfel från början) och har jag en sämre dag så märker jag det direkt på synen? Är det här något du har märkt av?

 2. A skriver:

  Att känna tacksamhet är bland de bästa känslorna, lägger sig liksom som en varm filt över andra negativa känslor när de finns. Viktigt att påminna sig själv om allt man faktiskt har och det man tar för givet.

 3. Frida skriver:

  Att det är good enough vad jag än gör på jobbet idag, hur lite jag än åstadkommer. Jag är i alla fall på plats och försöker men utan några krav. Igår var en bra dag och jag var pigg och hade energi till att vara social och det lyfter mig idag då den kroppsliga energin är låg.

 4. E skriver:

  Jag är tacksam över att jag orkar fortsätta trots sjukdom/operation och motgångar. Jag är tacksam för att jag tog mig upp i morse för att åka iväg på mitt sista seminarium för den här terminen, innan jag få gå på sommarlov, och på så sätt undvika kompletteringsuppgift. Jag är tacksam för att jag oftast accepterar min ångest, klarar av att leva med den, och samtidigt hoppat på en ny utbildning med allt vad det innebär. Jag är tacksam för att jag lyssnar inåt på mig själv så mycket som jag bara kan. Jag är tacksam för att jag tar hand om mig själv.

  Tack för ett värdefullt inlägg <3

  1. S skriver:

   Starkt gjort av dig- jag ligger också här nyopererad. Dock så lyckades jag mig inte ta mig iväg på terminens sista seminarium, så en komplettering väntar. Trots det är jag glad för att allt annat är klart för terminen & för att operationen gick bra. Nu väntar några veckors vila men sen ska jag njuta av sommaren rejält! Kram till dig.

 5. E skriver:

  Wow vad jag behövde detta idag. Jag har gått igenom stora förändringar i mitt liv det senaste året och varit utanför min komfortzon väldigt mycket, särskilt den senaste tiden. Ändå har jag de senaste dagarna haft en känsla av att det inte duger, att jag inte är rolig nog, modig nog eller tillräckligt talangfull. Och, såklart så sker inga mästerverk när de tankarna snurrar runt i huvudet. Jag är stolt och tacksam över att jag vågar, att jag försöker och går mot strömmen. Tack för påminnelsen, Fia!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..