NU ÄR MIN NYA PODCAST HÄR!

/ I slutet av inlägget finns reklam för podcastens huvudsponsor Valio /

NU ÄR DEN ÄNTLIGEN HÄR!

Podcasten Omänskligt som jag gör tillsammans med min vän och branschkollega Anna Cederstam Krantz. Jädrar så roligt!

Jag och Anna lärde känna varandra hösten 2013 när jag sökte en kontorsplats för att började arbetsträna efter min sjukskrivning (för utmattningsdepression). Redan när jag kom för att titta på hennes lokaler så klickade vi och började prata på ett förtroligt sätt om allt annat än kontorsplatsen.

Sedan dess så har vi velat jobba tillsammans men inte riktigt hittat ett format. Vi har haft otaliga möten, spånat idéer och pratat om både böcker, föreläsningar, kurser och liknande. Så under en promenad i höstas så insåg vi att det ju är en podcast vi ska göra.

Idag lanserar vi alltså podcasten #omänskligt! Såhär beskriver vi den:

Ett samtal mellan hälsoprofilen Sofia Ståhl (PT-Fia) och samtalsterapeuten Anna Cederstam Krantz. De hoppar över kallprat och syfteslöst pladder och går rakt på sak inom ämnen som hälsa, psykisk ohälsa, självkänsla, stress, vardagsliv och balans. Deras olika perspektiv, erfarenheter och synsätt kombinerat med att de är vänner privat gör att de kan hålla en öppen, rak och ärlig dialog i alla ämnen de tar upp.

I det här första avsnittet pratar vi bland annat om skillnaden på Vill och Behöver, mod och att ibland behöva få hjälp att ta kloka beslut.

Vi har redan planerat vad vi vill prata om i kommande avsnitt och har en lång lista som bland annat innehåller rubriker som ”ilska”, ”praktisk kärlek vs emotionell kärlek”, ”överdriven oro i vardagen”, ”att bli tagen för given” och ”frihet att äta som jag vill”.

Men vi börjar med det här första avsnittet. Hoppas så att ni tycker om det!

Lyssna på podcasten i Acast, iTunes och ställen där poddar finns. Det tar ytterligare en stund innan den är tillgänglig på iTunes och i podcast-appen, men jag uppdaterar så snart den finns på plats! Håll tillgodo med Acast så länge. 

podcasten-omanskligt

Vill ni komma i kontakt med oss angående frågor, feedback och annat så når ni oss här i kommentarsfältet eller följande:

Jag: fia@ptfia.se och @ptfia på instagram

Anna: anna@halsopartners.se och @annackrantz på instagram


/ Annons i samarbete med Valio /

Vill avsluta med att rikta ett stort tack till vår huvudsponsor Valio! Vi vill tillsammans öka informationen om maghälsa och vad som påverkar den. 

Besök Valios sajt Lugna magen som är fullmatad med information om bl.a laktosintolerans, stress, maghälsa, forskning, stresstest och krönikor av mig, Anna och en dietist.

Du hittar sajten HÄR!

 

LOADING..