VECKANS PLANERING

Måndag

Klev upp klockan 06 och möttes av en grå tung dimma. 5 juni, 11 grader och regn, hurra. Jobbar en timme här hemma, har ett möte vid 09, lunch med Anna om vår nya podcast Omänskligt och inspelning av två poddavsnitt. Vi behöver ligga steget före då jag snart åker till Kroatien på bröllop och inte har möjlighet att spela in den veckan. Klockan 18.15 är vi med i Sveriges Radio P5 Stockholm och pratar om just podden. Och i mellan de bokade tiderna så behöver jag lyssna igenom veckans avsnitt och skicka instruktioner för klippning och skriva något blogginlägg.

Tisdag

Den här dagen är visserligen röd men jag behöver lägga någon timme på jobb. Utöver det så är planen frukost med syrran, ett träningspass med min PT och häng med två vänner.

Onsdag

Det enda som är bokat den här dagen är att fota träningsövningar för amelia (som jag har i varje nummer). Vi är redan inne på höstens nummer och förbereder för att jag ska få en paus när det är dags för bebis. Utöver det står blogginlägg, förberedelse för torsdagens event och lite annat på agendan.

Några bilder från senast vi fotade för amelia ↑

Torsdag

Börjar dagen med ett frukostevent med Valio och Petra. Det följs av ett träningspass (Megaformer Light som bl.a. är anpassat för gravida), en telefonintervju med tidningen Buffé, ett blogginlägg med mer inspiration från bröllopskoordinatorn Lisa och eventuellt annat som hinns bockas av.

Fredag

Inleder fredagen med en skola i klippning så jag lär mig att klippa videos till min kommande youtubekanal. Efter lunch har jag ett möte om min medverkan i Almedalen och resten av eftermiddagen jobbar jag hemifrån och slutför veckans jobb. Förbereder så allt är klart för podcastens andra avsnitt på söndag och rundar av arbetsveckan.

Helgen

Min helg är helt tom på planer! Det står inte en enda grej inbokat i kalendern vilket känns som en befrielse. Förhoppningsvis får jag till en dejt med en vän, mina systrar och systerdöttrar, häng på balkongen och egentid.

Uppdatering om podcasten!

Vi verkar ha otur med iTunes. Podcasten har fortfarande inte kommit upp där (så frustrerade), så vi får vänta lite till. Den är på gång. Lyssna direkt här eller i Acast-appen så länge!

 

  1. Nina skriver:

    Så tänkvärt… Känner att jag behöver lyssna om för att verkligen ta till mej allt. Ser fram emot nästa veckas poddavsnitt!

    1. ptfia skriver:

      Åh, det är ju det bästa betyget! Tusen tack för dina ord! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..