PODCASTEN OMÄNSKLIGT, AVSNITT 3

/ I slutet av inlägget finns reklam för podcastens huvudsponsor Valio /

Söndag betyder ett nytt avsnitt av min och Annas podcast Omänskligt! Den här gången är temat graviditet, men för att försöka göra det mer intressant även för den som inte är så förtjust i gravidprat så handlar dagens avsnitt om hur vi tar hand om vår kropp, att lyssna på den och hur vi påverkas.

Både jag och Anna berättar om våra olika upplevelser av att vara gravid, jag inser vad jag utsatt min stackars kropp för de senaste 7-10 åren och vi diskuterar det här med att kalla gravida kvinnor för tjockis. Varför gör man ens det? Och hur landar det hos mottagaren?

Anna som är samtalsterapeut berättar om det faktum att terapi inte alltid är lösningen, ibland behöver hon skicka klienter på kontroll för brister och ge dem i uppgift att sova mindre. Och vi landar i det här fantastiska fenomenet som är vår kropp. Världens coolaste maskin!

Och en del annat såklart. Lyssna på itunes, i någon av podcast-apparna, Acast eller andra ställen där poddar finns! Och kom ihåg att klicka i prenumerera så får du alla avsnitt direkt i telefonen.

podcasten-omanskligt

Berätta gärna vad ni tycker så vi kan bli ännu bättre. Puss!

/ Annons i samarbete med Valio /

Jag vill avsluta med att rikta ett stort tack till vår huvudsponsor Valio! Vi vill tillsammans öka informationen om maghälsa – vad som påverkar den och hur vi kan förbättra den. 

Mejeriföretaget Valio är experter på laktosfritt och har en lång historia av att utveckla goda produkter för en bättre maghälsa. Valio har idag ett av marknadens bredaste sortiment av laktosfritt. Varje år investerar de i forskning, utveckling och nya innovationer. För ditt välmående. 

Besök Valios sajt Lugna magen som är fullmatad med information om bl.a laktosintolerans, stress, maghälsa, forskning, stresstest och krönikor av mig, Anna och en dietist. Gå in på www.lugnamagen.nu.

Tack Valio!

 

 1. Kloka, positiva och lugnande! Att prata om det ni pratar om behövs verkligen i vårt samhälle idag. Tack!

  1. ptfia skriver:

   Tack för fantastiskt värmande ord! <3

  1. Blir glad och rörd över allt beröm vi får. Stort tack 🙏🏻💕

 2. Malin skriver:

  Ni är så himla bra! Heja er!👏🏻

  1. Tack, det värmer 😍

  1. ptfia skriver:

   Åh, tusen tack! Det värmer så enormt att höra! <3 <3 <3

 3. Elin skriver:

  Helt fantastiska är ni ❤

  1. ptfia skriver:

   Åh, tusen tack för fantastiskt värmande ord! <3 <3 <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..