ATT TRÄNA TILLSAMMANS

Hittade de här bilderna i dropboxen och påmindes om hur stärkande och motiverande det kan vara att dela träningen med någon. En träningskompis gör det ofta lite lättare att faktiskt prioritera träningen och att stå fast vid det beslutet även de dagar då soffan känns mer lockande.

En träningskompis ger energi genom att bara finns där. Och det är ofta lättare att anstränga sig lite lite till när man har någon vid sin sida.

Att träna ihop alltså. Det är en bra grej att komma ihåg när träningen känns oinspirerande och trist. Kanske är det just att teama ihop sig som är nyckeln. Bestäm en dag i veckan som är er träningstid och förena kompishäng med aktivitet. Eller be att få hänga på dina vänners träning för att hitta ny inspiration.

trana-tillsammans

Och nu när sommaren kommer och vi tenderar att bli mer sociala. Styr upp ett gäng och gör aktiva grejer tillsammans. Jag tänker brännbollsturnering, beachvolleyboll, cykelutflykter, simma i någon sjö, en eftermiddag med badminton och liknande. Och avsluta med någon grillkväll eller så.

Eller leta reda på lagom avancerade övningar från acroyogan och utmana en vän. Eller gör en av mina favoriter – kör intervaller med parövningar eller turas om att sätta ihop en hinderbana av det som finns (exempel HÄR).

Nu får det räcka. Har jag övertygat dig än? Parträning = en rolig grej. Testa!

  1. Karin skriver:

    Sofia. Du är och förblir en av få personer jag hämtar inspiration ifrån och som också får möjlighet och ära att påverka mig i min vardag. Saker jag gör ibland refererar jag till dina påminnelser. i din blogg Du är sund. Och syftar till att stärka relationen till sig själv. Jag hyllar det. Verkligen. Jag skriver själv i en slags läkandeprocess. Ingen tanke med något utan bara få ur mig det som skaver för att enklare kunna ”kliva ur skålen med gele” snarare än att vada runt i den konstant Sjuk i perioder av ångestsjukdom. Det som inte dödar härdar antar jag. Jag vill bara säga tack för att Du finns helt enkelt. Du är viktig!

  2. Mari skriver:

    Så peppigt och ja, träna med vänner eller andra. Ljuvligt 🙂

  3. Sofia skriver:

    Så härliga bilder på er <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..