KOM I FORM TILL BEACH 2017!

Sommar. Beach 2017. Tänk att vi fortfarande möts av den termen – Beach 2017.

En pressande påminnelse om att vi varje år måste göra en ”ny kropp” till stranden. Helst en kropp som passar perfekt in i mallen för hur en strandkropp ska vara. Ni vet, smal utan att vara för smal, vältränad utan att bli för muskulös och såklart den där bubbliga instagram-rumpan.

Och det där solblekta, salta strandhåret som bara är lite naturligt lockigt – nej, såklart inte lockigt. V å g i g t.

Och nu när det är sommar är det viktigt att vi tänker på vad vi äter för ungefär allt som vi tenderar att stoppa i oss ger svälld mage, vilket är förbjudet på stränder över hela världen. När vi ändå håller på med en rejäl satsning inför beach 2017 är det bäst att fokusera på att snabbt få synliga (men såklart inte för synliga) magrutor och ge brösten lite uppmuntran så de kan fylla ut bikinitoppen.

Och självklart måste du vara brun redan innan du lägger dig på stranden. Spray tan först, sedan kan du sola. Men sola bara litegrann, att pressa är så 2003.

Ja… Eller så kan du ge dig själv en chans att faktiskt lära känna din kropp en gång för alla. Har du någon gång faktiskt försökt att skapa en snäll och tillåtande relation till den? Din fantastiska kropp som vi bara får ta hand om och bo i en gång. 

Försök att inte på samma strandhets igen. Behandla kroppen vänligt. Strössla snälla ord över allt du tycker om med den och välj plagg som du faktiskt trivs i. Strunta i att svälta dig själv. Ge fan i att hetsträna sista veckan innan resan. Sluta dra i och förnedra kroppsdelar du inte gillar. Bli inte arg på dig själv och din kropp för att den inte ser ut som någon annans kropp.

Din kropp är ju Din. Behandla den med respekt. Bygg din hälsa, balans och självkänsla. Det är den viktiga och långsiktiga vägen till att känna sig snygg, sund och stark i sommar!

 

 1. Emely skriver:

  Tack för dina ord, och tack för att du är så förbannat klok. Din blogg är så viktig för så många, DU är så viktig <3

  1. ptfia skriver:

   Tack, tack & tack! Dina ord värmer enormt! <3

 2. My skriver:

  Åh, Fia! Så mycket jag tycker om dig och din blogg! <3

  1. ptfia skriver:

   Åh, det värmer så enormt att höra! Tack för att du läser! <3

 3. Emmy skriver:

  Fint och klokt inlägg!!

  1. ptfia skriver:

   Tack för att du läser! <3

 4. Maria skriver:

  Tack för fina, kloka och tänkvärda ord.

 5. Lovisa skriver:

  åh tack för detta <3 Rubriken skulle kunna vara tagen ur valfri tidning för kvinnor, sorgligt nog. Men ditt inlägg är 1000 gånger viktigare än de bantings"tips" som tidningar/bloggar erbjuder. Stranden är alldeles för härlig för att låta bli.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..