VYKORT FRÅN KROATIEN

Hej från Kroatien!

Jag har verkligen kopplat bort de senaste dagarna. Jobbade en stund vid poolen i lördags men annars så har jag knappt öppnat datorn eller tagit bilder.

Vi njuter av vår sista dag här och är nu på ön Brac. Var på Hvar fram till i lördags då vi bytte tillsammans med brudparet och ett gäng kompisar. På midsommarafton fick vi uppleva bröllopet på en av de vackraste platserna vi sett, precis vid havet. Jag har sådan tur som är inne i en sådan skön period av graviditeten. Är pigg, klarar fortfarande värmen rätt bra och höll låda på dansgolvet med alla andra i flera timmar.

Tog inte många bilder på bröllopet, men här kommer tre.

Kim var go! ↓

ptfia-17

Nu ska vi äta frukost och ta vara på den sista dagen här. Hoppas att ni haft en ljuvlig midsommarhelg!

 

 1. Karin skriver:

  Åh vad du är vacker med din mage. Det strålar om dig!

  1. ptfia skriver:

   Men åh, tack ska du ha för fina ord! 🙂

 2. Wow, vad vacker du är i den klänningen!!

 3. Sofia skriver:

  Åh vad fin du var (är)! 🙂

 4. Så vacker du är! Det bara strålar om dig!

 5. Vi var i Kroatien på vår bröllopsresa för några år sedan, det var himmelskt. Bodde på ett mysigt hotell som heter Marco Polo tror jag. Skönt att inte vara uppkopplad så mycket, kan jag tänka mig 🙂

  1. ptfia skriver:

   Åh, låter ljuvligt! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..