PREMIÄR FÖR MIN YOUTUBE-KANAL!

Nu gör vi det här! Efter att ha funderat på format, testat att filma och letat inspiration alldeles för länge så är det nu dags att rulla ut min youtube-kanal!
Varje tisdag kl. 16.00 släpps en ny film och jag har redan nu förberett några stycken som kommer att släppas de närmaste veckorna.

Först ut är vår bröllopsresa eftersom jag då passade på att öva på filmandet utan att veta om det faktiskt skulle gå att använda. Tänker att allt från detta bara kan bli bättre. Det jag gör nu framöver kommer att klippas i ett bättre program, har en bättre kamera att filma med och har fått jättebra hjälp, så det här är verkligen ett första klipp som får vara en mjukstart.

Alla era tankar och feedback är som alltid guld värda. Jag lyssnar och vill att ni ska uppskatta det här så era önskemål är viktiga, precis som med allt annat.

Här är den alltså, min och Kims bröllopsresa från Maldiverna ↓

Hoppas att ni gillar!

 1. Anna skriver:

  Vilken fin video, ser framemot att se fler. Kan bara hålla med ovanstående om att ni kommer bli helt underbara föräldrar 🙂

 2. Anna skriver:

  Åh vilken härlig video! Ni är så fina och känns så genuina tillsammans! Kram <3

 3. Malin skriver:

  Vad roligt att ni ville dela med er av detta. Underbart! Det blev en hel del leenden och skratt under filmen, den gjorde min arbetsdag lite härligare😃 Ser framemot fler videos! <3

 4. Frida skriver:

  Åh vilken härlig film! Ser framemot fler 🙂

 5. Sandra skriver:

  Sååå fin film och roliga inslag! Älskar din hashtag #tönt 😀

  1. ptfia skriver:

   Åh vad roligt att du uppskattar! Och he he, ibland behövs en #! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..