HEJ FRÅN NU!

Det är något alldeles ljuvligt som har hänt! Jag är utvilad! Och trött på semester! Vet inte när det hände senast, men det gör mig så förbaskat glad. Att känna sig fullkomligt återhämtad är en sådan känsla av lyx att det knappt går att förstå. Hur ofta är man egentligen det – utvilad. Sällan vågar jag påstå.

På fredag lämnar jag sommarstugan och allt vad semester heter för den här gången och det känns helt rimligt. Jag till och med längtar tills vardagen drar igång och jag får använda huvudet igen.

Tjuvstartar med jobb hemifrån måndag och tisdag, flyger till Umeå för att föreläsa på Stora Noolia på onsdag, hänger med min lillebror innan jag flyger hem på torsdagkväll och har en inspelning för ett kommande projekt på fredag. Och måndagen efter så är både jag och min koordinator Elin tillbaka på kontoret igen.

OCH nu är hon min på heltid! Jag har alltså en heltidsanställd person i mitt företag nu. Det är så läskigt, roligt, overkligt och allt möjligt så jag vågar knappt tänka på det. Men framförallt roligt och inspirerande. Har saknat henne så ser fram emot att få börja jobba tillsammans igen efter en lång ledighet.

Ja, som ni märker så har den här semestern gjort mig gott. I början kände jag mig rastlös och var lite lätt ångestriden och hade haft svårt att komma ner i varv, men både Halmstad och den här veckan i stugan gjorde att jag verkligen kunnat koppla bort det mesta och bara funnits till.

Och att få känna sig utvilad, det är lyxigt på riktigt.

Hur mår ni? Berätta gärna!

 

 1. Hello admin, i must say you have very interesting content
  here. Your page can go viral. You need initial traffic boost only.

  How to get it? Search for: Mertiso’s tips go viral

 2. Så härligt att du känner dig utvilad! Bästa betyget åt semestern ju 😃 Det är inte jag, men det är okej. Visste ju i april när jag startade företaget att det skulle eliminera sommarens semester och har kompenserat det med att ta det lite lugnare och dra ner på tempot. Förhoppningsvis kan det jag gör idag leda till semester under nästa år istället ☺️

  1. ptfia skriver:

   Eller hur! Superlyxig känsla 🙂 Det låter klokt, var rädd om dig!

 3. Sofie skriver:

  Jag påbörjade ett nytt jobb i juni så jag inväntar min enda veckas semester då jag och min sambo åker utomlands 1 vecka.

  Har lite ångest då och då. Trivs bättre med detta jobb än mitt förra, samtidigt som jag börjar inse att denna branch inte är rätt för mig, känns fel i magen. Men får jobba på nått år medan jag får fundera på vad jag vill. Är just nu även inne i en lite dålig period med min sambo. Är ingen större gnista mellan oss just nu, mer som vänner än ett kärlekspar. Känt såhär vid nått tillfälle förut, men sedan kom kärleken tillbaka, så kanske kan gå lite i perioder? Älskar honom iaf väldigt mycket.

  Gud hade behövt lite semester känner jag!! Så trist att jag börjar må dåligt då jag för ett par veckor sedan kände att jag svävade på rosa moln.

 4. Lisa skriver:

  Den här veckan har varit både uppåt och nedåt, sista semesterveckan och det ska bli kul att komma tillbaka till jobbet samtidigt som det varit så oerhört skönt att ha semester och jag egentligen kunnat behöva någon vecka till…
  Är livrädd att förhållandet med mitt livs stora kärlek håller på att ta slut, vi älskar varandra villkorslöst men ibland vill livet annorlunda och i förrgår låg vi bara och grät i någon timme och höll om varandra och det krossar mitt hjärta, både för att jag är så fruktansvärt ledsen och för att jag ser honom så ledsen.
  Igår fick jag ett fantastiskt erbjudande om att gå min dröm-vidareutbildning, något som jag verkligen trott bara skulle vara en dröm eftersom jag verkligen inte har de pengarna, men tack vare det här erbjudandet kommer jag gå den i höst, vid sidan av jobbet. Hur livet kan förändras på två minuter?
  Sen går det fantastiskt bra med min nya passion, thaiboxningen. Trodde aldrig jag skulle älska något så mycket, och framför allt inte kampsport. Har redan fått kliva upp i fortsättningsgruppen, och klubbägaren pratar om att ta in mig i tävlingsgruppen nästa termin. Jag som aldrig har känt mig bra på någonting, plötsligt har jag potential?

  Det är mycket som rör sig i huvudet just nu.

 5. Mari skriver:

  Jag mår bra efter 7 veckor i sommarhuset på Öland med min stora familj, min man och mina fyra döttrar ( 3 av dem har varit här,en är vuxen och min bonusdotter).
  På måndag ska jag börja jobba efter 1 1/2 års föräldraledighet. Så kluvet! Ser fram emot att börja jobba igen men har lite ångest över att vars ifrån min lilla tjej hela dagarna och att någon annan ska ta hand om henne och inte jag😢
  Men jag ska fortsätta vara hemma med henne 1 da i veckan och det är jag så glad över.
  Längtar efter en utlandssemester också!
  Tack för en fin blogg.
  Lyssnar på er podcast just nu och älskar ämnena ni tar upp. Sagt det förr på insta också men så bra podd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..