JAG FICK SKRIVA FÖRORDET

Ibland finns det anledning att stanna upp och få känna sig lite extra stolt. När jag öppnade posten igår så hittade jag en sådan anledning. Charlie Eriksson som driver informationsprojektet Aldrig Ensam, som sprider kunskap och bryter tystnaden kring det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa bland unga vuxna, har nu kommit ut med en bok – och jag fick äran att skriva förordet!

Det gör mig stolt av flera anledningar. Dels för att det är en viktig bok som tar upp psykisk ohälsa med både Charlies personliga erfarenheter och fakta. Och dels för att jag tänker på tonåringen i mig som drömde om att skriva men som aldrig kom iväg till någon utbildning inom området. Att som självlärd få skriva både egna böcker, i tidningar och nu förordet i någon annans bok gör mig så stolt och glad.

aldrig-ensam-charlie-eriksson-2

Tack Charlie för att jag fick skriva förordet till din bok – och tack för jobbet du gör med Aldrig Ensam!

 

 1. Frida skriver:

  Vill bara säga FANTASTISKT! <3

 2. Elin skriver:

  Så himla fint. Älskar er båda <3

  1. ptfia skriver:

   Tack! <3 <3

 3. Sara skriver:

  Wow kul! Vilken ära att få en sådan uppgift 😀

  1. ptfia skriver:

   Ja, ett riktigt fint uppdrag att få! 🙂

 4. Fronda skriver:

  Snyggt jobbat! Och du är verkligen en väldigt viktig förebild för många. Ha en skön helg!

  1. ptfia skriver:

   Tack för värmande ord! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..