DET SENASTE FRÅN MOBILKAMERAN

Ni har många gånger skrivit att ni uppskattar den här typen av inlägg, så här kommer en till kik i mobilkameran. Yey!

↓ Cyklade hem från jobbet och fick nästan nackspärr av att försöka njuta av den här vackra himlen. Var ju tvungen att stanna och förverkliga den på bild också.

Soffan är min bästa vän på kvällarna nu för tiden. Har känt mig riktigt kvällstrött den senaste tiden vilket visserligen känns helt rimligt såhär i slutet av graviditeten. Det bästa som finns är när Kim masserar fötter och pillar i håret. Så lätt att slumra till då.

ptfia

↓ Okej, en till himmel. Tröttnar aldrig på vyn från balkongen! Bästa vardagsunderhållningen ändå.

↓ Var hos min frisör Emelie som renoverade håret efter sommaren. Som det behövdes! Passade även på att byta ut mitt set med Hairtalk-hår som jag haft lite för länge och behöll det lite längre den här gången.

↓ Hotellfrukosten i Umeå dagen efter min föreläsning på Stora Nolia fick många plus.

↓ Passade på att hänga med min lillebror när jag ändå var i Umeå.

Och det bästa av allt! Kom hem sent från Umeå och var helt slut efter jobb och av järnbristen. Tänkte att jag behövde smsa Kim och berätta att jag nog behöver lite extra stöd den här sista delen av graviditeten för nu kändes det kämpigt, men orkade inte ta upp telefonen.

När jag klev innanför dörren så möttes jag av en dejt! Han hade tejpat för en säck så jag inte skulle se in i köket, spelade en lista med lugna låtar och eskorterade mig ut till balkongen. Sedan följde kantarellrisotto till förrätt, bruschetta med marinerade tomater och basilika som mellanrätt, den här asiatiska till varmrätt och den här (men med grädde istället för maräng) till dessert.

Och jag fick bara sitta nerbäddad i stolen, äta, dricka iskallt citronvatten och finnas till i sällskap av solnedgången. Behöver knappt säga att jag grät av tacksamhet redan efter förrätten. Ja, jädrar.

↓ En bild från en fredag där inspelning stod på schemat. Vi filmade i nästan åtta timmar med en kort paus för lunch. Materialet ska användas i en kommande onlinekurs som jag jobbar på och ska släppas i November. Är så roligt att jobba med den!

↓ För att försöka komma bort ifrån mobilen på kvällarna så har jag köpt ännu en målarbok.

↓ Sådana här kvällar är som balsam för själen. Speciellt när man sitter inlindad i en filt på balkongen och inte gör något vettigt alls – eller så är det egentligen det som är vettigt.

↓ En trött selfie.

↓ Och Kim som lever livet. Golf på datorn, fotboll på telefonen, en gravid fru på andra sidan bordet, solnedgång och något rött i glaset.

Det var det hele!

 

 1. Johanna skriver:

  Men herregud så fint av Kim! Underbart när de bara förstår vad man behöver utan att man ens behöver uttrycka det! vilken kärlek! 🙂 <3

  1. ptfia skriver:

   Ja, helt fantastiskt fint! <3

 2. Sofia skriver:

  Håret! <3

  1. ptfia skriver:

   Emelie är så bra! 🙂

 3. Lova skriver:

  Massa härliga bilder 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..