PODCASTEN OMÄNSKLIGT, AVSNITT 13

Vill börja med att tacka för den fantastiska responsen som ni ger oss! Det är ibland svårt att ta in alla värmande ord, så vill verkligen uttrycka vår tacksamhet.

I den här veckans avsnitt pratar vi om det här med att välja fokus – och hur mycket det påverkar vårt välmående. Det är lätt att fastna och älta gammalt, eller som Anna säger: låta tvätten ligga för länge i torktumlaren. Men hur påverkas vi egentligen av att bara fokusera på det negativa, det som inte gick som vi tänkt och det vi bestämt oss för?

Vi berättar om när vi själva tvingats (och valt) att göra en fokusförflyttning i våra liv. Och vad blir konsekvensen av att vi bara fokuserar på det vi INTE vill som många av mina gamla PT-kunder alltid gjorde?

Anna berättar om det faktum att hon och hennes man tvingats acceptera att det inte blir fler barn. Jag pratar om att det tagit mig nästan 10 år att gå vidare från den psykiska misshandeln jag utsattes för som 19 åring. Och vart hamnar fokus hos några som går i parterapi?

Lyssna i itunes, Acast, podcast-appar eller där poddar finns!

» Lyssna direkt HÄR! «

omanskligt-4
podcasten-omanskligt

» Lyssna direkt HÄR! «

 

  1. Kajsa skriver:

    Tack för ett superbra avsnitt! Jag har perioder då jag fastnar i tankar som jag egentligen inte vill fastna i och som jag vet inte leder någonvart. Det är så skönt när ni kommer med konkreta tips och jag tror att det kan hjälpa mig i fortsättningen. Återigen tack, ni är fina förebilder!

  2. Lova skriver:

    Intressant podcastavsnitt som alltid 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..