DAGENS PÅMINNELSE

God morgon! 

Jag testar en ny version av dagens påminnelse på mitt instagram och tänker att den kanske gör sig bra här med. Det är meningar från texter som jag skrivit i bloggen under alla år.

Önskar er en glad måndag med den här påminnelsen ↓

Följ gärna med på instagram där jag uppdaterar dagligen. Och en hel del insta stories såklart! Heter @ptfia där med. Ha en fin dag!

 

  1. Tycker det är jätteviktigt med påminnelser som dessa! För ett tag sen började jag med att aktivt berömma min kropp framför spegeln, samt uppmärksamma mig själv på negativa tankar och försöka vända de till något positivt (som ni pratar om i senaste poddavsnittet). Jag märkte stor skillnad på bara några dagar! Klart att de ”dumma” tankarna fortfarande dyker upp, men de är så himla mycket lättare att ta sig ur!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..