ENKEL LUNCH MED ÄGG

Vissa dagar kräver en snabblagad och enkel lunch, idag är en sådan eftersom jag jobbar hemifrån och helst inte vill tappa fokus. Det finns några alternativ som jag alltid återkommer till i det här läget – göra en omelett med det som finns i kylen, äta en till frukost eller göra några matiga mackor med ägg.

Ägg är för övrigt enastående när det handlar om snabbmat. Ett par, eller flera, ägg mättar, går att variera och är så förbaskat goda oavsett hur man tillagar dem.

Idag blir min lunch en repris av lördagens, fast med stekta ägg istället för pocherade och med det HÄR brödet istället för surdegsbröd. Och för att bli riktigt mätt så adderar jag smör, avokado och något mer på sidan (smoothie, yoghurt, grönsaker, osv).

enkel-lunch-med-agg1

Var så hungrig när jag fotade detta så bilderna blev halvbra, men det var gott i vart fall!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..