TRE RECEPT DU MÅSTE PROVA

När jag skriver det här så är det lördag kväll och jag förbereder några blogginlägg om utifall att bebis skulle bestämma sig för att vara punktlig (hade BF igår). När ni läser det här så kan jag ju vara på förlossningen eller precis ha fött! Så sjuk tanke. MEN! Låt oss göra det vi ska fokusera på – mat, hehe.

Jag är säkert inte ensam om att fastna vid en del recept och göra om samma om och om igen för att det är så förbaskat gott. Jag vet inte hur många recept jag provat och bloggat om sedan jag började men en del är värda att lyfta flera gånger.

Här kommer tre recept som ni måste prova, och har ni redan gjort det så kanske ni vill göra dem igen.

→ Den godaste broccolisoppan » Recept!

recept-broccolisoppa-2

→ Halloumibiffar med bulgursallad » Recept!

→ Kycklinggryta med fetaost och soltorkade tomater » Recept!

Japp, det var det. Testa dessa! Och kika på instagram och insta stories där jag uppdaterar oftare än bloggen just nu. Är det tomt där så är vi troligtvis inne och föder barn. Herregud så overkligt och fantastiskt. Hörs snart!

 

 1. Kycklinggrytan är en favorit som jag lagat sen första gången du skrev om det i bloggen! Är dock vego så byter ut kycklingen mot kikärtor 😀 Supergott det med 🙂

  1. ptfia skriver:

   Åh det lät riktigt gott, kanske testar det nästa gång! 🙂

 2. Emm skriver:

  Såg på Instagram att du kände dig lite låg idag och precis så var det för mig dagen innan förlossningen drog igång. Ledsen, trött, ville bara ligga i soffan och äta godis. Så jag hoppas och tror att bebben kommer imorgon eller på fredag! Lycka till!

  1. ptfia skriver:

   Spännande! Tack! 🙂

 3. Petra skriver:

  Tänk om bebis kommer idag, måste vara en toppendag att ha som födelsedag!! Kanelbullensdag!! 🙂

  1. ptfia skriver:

   JA! Håller alla tummar för det! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..