PODCASTEN OMÄNSKLIGT, AVSNITT 19

Söndag betyder ett nytt avsnitt av vår podcast Omänskligt! 

För två veckor sedan slog vi till med ett nytt koncept där vi lyfter era frågor. Vi får så många mail med långa frågor som vi gärna vill besvara men inte alltid har förmågan (eller tiden) att göra i text. Eftersom ni är många som verkar gilla formatet så är veckans avsnitt i samma tema.

Som jag skrev sist så kanske vi inte alltid kommer med en konkret lösning, men förhoppningsvis så kan det kanske bidra till nya tankesätt och hjälpa fler. Många upplever, känner och går igenom samma saker och det mest intressanta är ju det som ni som lyssnar berättar. Det är på riktigt, från verkligheten.

Den här veckan lyfter vi frågor som berör relationer inom familjen, svårigheten i att ofrivilligt bli en väns terapeut – när man själv bara vill gå vidare, hetsätning, självförakt och psykisk ohälsa.

För att det inte bara ska bli ett avsnitt med fråga och svar så passar vi som alltid på att sväva iväg, kroka vidare på ämnet och blandar in både egna erfarenheter och personliga tankar.

omanskligt-4

Lyssna direkt här nedan eller i itunes, din podcast-app eller där poddar finns. 

↓↓↓

Har ni frågor som ni vill att vi lyfter i ett kommande avsnitt med samma tema? Maila till info@ptfia.se

 

 

  1. Så bra avsnitt! Så fort ni började prata om dethär med sorg i kroppen så började jag tänka på inlägget du skrev om massagen, din näsa och andningen, det somna sedan kom fram till. Även om inte du kom ihåg det Fia (det verkade inte så iallafall) så visste jag direkt vad Anna skulle komma till, att du helt bröt ihop. Det jag vill komma fram till är att jag verkligen blev berörd av ditt inlägg och har tänkt mycket på det sedan dess!!

  2. Jag ÄLSKAR er pod! Den hjälper mig och ger mig stöd och hopp i allt det svarta. Hoppas ni aldrig slutar podda. Ni behövs verkligen ❤

    1. Fint att få vara med och sprida ljus i mörkret. Dagar som är tunga är det fint att påminna sig själv om att: Bakom molnen finns alltid sol. Stor kram till dig 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..