HON ÄR HÄR!

Hon är här!! Hon föddes i torsdags. Äntligen! Älskade lilla barn. Jag förlorade två liter blod direkt hon kom ut men de fick snabbt stopp på blödningen så allt gick bra. Behöver bara återhämta mig ordentligt. Vi mår bra, hon är ljuvlig. Vi är så lyckliga!

Har så mycket att skriva. Måste bara komma tillbaka lite mer först. Den här blodbristen är inte att leka med. I början så började hela kroppen skaka i panik av ansträngning bara jag försökte flytta ett ben i sängen. Nu har jag kommit så pass att stå och duscha, klä på mig och borsta håret är som ett träningspass som ger mjölksyra och skakiga ben. Ett steg i taget.

Men herregud vilken upplevelse det här är. Är så tacksam. Och kvinnokroppen. Shit.

Det får räcka för nu. Här är hon, vår lilla älskling.

pt-fia-gravid

Är så kär!

 

  1. Stort GRATTIS!!! Jag har följt dej med spänning under graviditeten, så underbart att läsa att hon äntligen är här. Vilken fantastiskt söt tjej! Kram

  2. Louise skriver:

    Underbart underbart underbart!!! ❤️ stort grattis! Ta hand om er!

  3. Hanna skriver:

    Grattis, sååå fin! 🙂

  4. Malin skriver:

    Grattis till hela familjen! <3<3<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..