VAD VILL NI HA MER AV?

Hjälp mig bli bättre!

Någon gång per år brukar jag be er berätta vad ni vill ha mer av i den här bloggen. Det känns viktigt att få feedback och lyssna in vad ni som läser faktiskt efterfrågar. Det är så lätt att fastna i samma hjulspår eller att tappa inspirationen.

Är det något ni saknar eller vill ha mer av? Något som ni tycker extra mycket om? Något jag skrev mer om tidigare och som ni vill ha mer av igen? Ni kanske har något nytt roligt koncept som ni sitter på?

Alla tankar, feedback, önskemål och ord uppskattas och hjälper mig verkligen!

sofia sjöström ståhl

 

Har även några frågor som ni gärna får svara på om ni vill ↓

» Funkar mobilbilder ibland eller är det alltid bäst med högupplösta snyggbilder?

» Hur ofta vill man se personen (mig i det här fallet) på bild?

» Hur ofta läser du bloggen? Vilka tider på dygnet?

ptfias tio i topp2

Vill även passa på att skriva ett stort TACK för att ni fortsätter läsa, maila och kommentera. Och tack för att det är så tillåtande och vänlig stämning här inne! Ni är fantastiska. Jag är djupt tacksam och hoppas att det lyser igenom.

♥♥♥

 

 1. Stort grattis till bebis!! Mer om bebis, förlossning, tiden efter förlossningen. Mycket känslor. Och sedan mammaträning när det blir aktuellt för dig.

 2. Hej!
  Tack för en snäll blogg!
  Skulle läsa mindre på din blogg om det blev alltför mycket om bebis och mammalivet nu framöver.
  Kram

 3. Grattis till dottern 😊

  Jag läser gärna om familjeliv och mammaträning framöver. Hur du tränar igång tillsammans med ditt barn efter förlossningen. Lite kostråd och inspiration både till mamma och sen till barnet om ett halvår. Alltid kul att få idéer om vad man kan göra för smoothies o dylikt till de små😉
  Hoppas att min bebis nummer 2 har tittat inom en månad, så det ska bli kul att följa din blogg framöver 😀

 4. Mer om feminism och hur du som kvinna kanske stött på att du fått mindre respekt eller liknande pga kön – om nu detta nån gång skett.
  Dina tankar kring hashtagen MeToo och om du själv upplevt sexuella trakasserier. Hur du tänker på patriarkatet och om att ha fött en dotter gett dig nya tankar kring det?

  Älskar din blogg och allt du gör. Sluta aldrig!!!

 5. Wow, stort grattis till barnet! Undrar om man talar om amnorré under PT-utbildningen och vad dina tankar om det är? Många tjejer förlorar ju sin mens vid hård träning. Kan det vara värt det för ett specifikt mål? Hur tränar man hårt utan att förlora mensen och hur får man tillbaka den?
  Tack för en fin blogg!

 6. Jag tycker mycket om bloggen och besöker den regelbundet men något som jag tycker är synd och som stör flödet är att du har så få inlägg per sida – 3 inlägg är lite och det blir väldigt störande om man tex ligger efter med läsningen. Jag förstår att det är ett bra sätt att få statistiken att se bra ut men kanske 5 inlägg (gärna fler). Tyvärr gör detta att jag inte går tillbaka och läser om jag missat många dagar för det blir för störande.
  Sen så stör de där ”du kanske också gillar” som ligger mellan varje inlägg, ett kanske går bra men nu är de lika många som antalet inlägg på varje sida och eftersom de är så höga och ligger i samband med reklam stör de flödet.

 7. Håller med många ovan om att mobilbilder går fint! Jag ser gärna bilder på dig in action när du är på promenad, lagar mat och liknande.
  Även om inte barn alls är aktuellt för mig just nu så vill jag jättegärna höra massor om bebis, förlossning och hur du mår relaterat till det! <3
  Jag läser oftast bloggen någon gång om dagen, på em och tycker det är jättehärligt att det ofta ligger två inlägg och väntar.
  Något jag gillar mycket är inläggen om vardagsbetraktelser och listor med små och stora glädjeämnen som du gjort ibland (typ ett gott te, en solnedgång, den perfekta äggmackan mm).
  Tycker också det vore kul med nåt inlägg med nuvarande favoriter av typen: min favoritmugg, nån god smakkombination, skönaste pyjamasen, en go ansiktskräm osv. Listor i största allmänhet är gött tycker jag!
  Uppskattar verkligen sättet du bloggar på och att det inte känns kommersiellt med en massa pressfrukostar och liknande. KRAM!

 8. Gillar verkligen din blogg för den varma, tillåtande tonen! Jag har läst i många år, sen aupairtiden känns det som, och tycer verkligen din ton har blivit så ödmjuk, tillåtande och fin <3

  Jag vill givetvis har massor om förlossning och bäbis 😉 Men om vi bortser från det så vill jag läsa om hur man höjer sin dåliga självkänsla, hur vi duger som vi är, hur man lagar snabba nyttiga mellis, hur gör jag som vill tappa vikt och bara hinner träna hemma eller promenera (jogga)…

  Jag tycker det är kul med bilder på dig, de är ju i rätt sammanhang, inte massa "sepåmig bilder".

  Jag kollar ett par gånger om dan. Ofta fm på jobbet (busigt, i know, hehe) och sen i sängen innan somning.

  Ha en fin höstdag!

 9. Tycker om din blogg p.g.a. det varierande innehållet men ändå alltid en röd tråd. Stress, vardagen, tankeställare, recept, träning osv.
  Mobilbilderna har vad jag märkt alltid fungerat för mig, dock läser jag oftast din blogg på datorn, då jag brukar starta arbetsdagen med det 🙂
  Jag tycker det är roligt att se bilder på dig, det är ju ändå din blogg 🙂 Så har inte reagerat över att du är med på för få eller för många bilder.
  Jag läser din blogg i stort sett varje vardag, startar som sagt nästan varje arbetsdag med att läsa den. Hjälper och peppar om man har en dålig dag eller inte alls är på topp eller sugen på att jobba. Även om man har en bra dag så får man bra och fina påminnelser om livet, eller bara ett spännande tips på vad man ska äta till frukost till helgen eller vad man ska laga för mat till kvällen 🙂

 10. Hej Fia!
  Jag tycker bäst om att läsa om träning, dina goda recept och om livet i allmänhet. Vardagsbetraktelser.
  Stort grattis till din lilla tjej! Ska bli roligt att läsa om henne och hur du kommer se på livet som mamma!
  Jag är också gift, har två små barn (fyra och ett halvt år och tre år)
  Önskar dig en fin onsdag!

 11. Älskar din blogg som den är! Inlägg som jag skulle önska är mycket hälsorelaterat, både fysiskt och psykiskt. Gärna inlägg om hur man gör en hälsoförvandling (& stor viktnedgång) fast på ett hälsosamt sätt. Jag själv vill gå ner 50 kg men vill inte banta, vill må bra under processen men vet inte hur. Blir stressad, går ned mågrs kg och sedan upp allt ige osv.

  Är det tillförlitligt att använda sig endast av måttband vid viktnedgång? Tex.

  Mer hälso inlägg alltså 😄

 12. The dirt. Det är det enda som är ett hållbart recept på framgångsrik blogg. Något att skvallra om. Att blogga om neutrala ämnen tappar farten. Jag får känslan av att du vill ha ditt privatliv för dig själv och inte tjäna pengar på det, om det är så så hoppas jag att du lyssnar på din magkänslan till 110%, så som du själv förespråkar. Du är så värd, genomvacker människa är min bild av dig. Ta hand om dig.

 13. Mobilbilder helt ok!
  Jag gillar inläggen om personlig utveckling och om träning/rörelse i det lilla.
  Men allra bäst är inläggen om dig, dina tankar och upplevelser osv, framförallt nu under graviditeten. Jag hoppas att du kommer att skriva mycket om hälsa (Både fysisk och psykisk) i relation till föräldraskap. Som mamma till en 7månaders så är det mycket fokus på hur kroppen återhämtar sig efter en förlossning, hur man hjälper kroppen att orka med att bära på en klängig 9kilosklump och att stå framåtböjd eller sitta på golvet och hur man tar hand om sig själv psykiskt när man inte får sova. Så att höra ditt perspektiv av föräldraskap och hälsa ska bli jättespännande 😊

 14. Små glimtar ur din vardag! Korta inlägg om allt och inget är de allra härligaste att läsa. Grattis till er lilla flicka!

 15. Hej! 😀 Jag hade uppskattat fler inlägg om hälsa i kärleksrelationer.

  Hur korrelerar hälsa och partnerskap?
  Kan förälskelse bli så stor och kraftfull att den tär på ens hälsa?
  Glömmer man bort sig själv?
  Hur förhåller man sig till varandra som sambo?

 16. 1. Ja mobilbilder går hur bra som helst.
  2. Det är trevligt att se bild på dig när det handlar om dig. Handlar det om mat är det trevligt med en bild på mat.
  3. Recept! Och om du känner dig bekväm så är jag intresserad av förlossning och tiden efter graviditeten. Tankar som nybliven förälder.

 17. Jag gillar personliga inlägg 😊 ska bli roligt att höra om din resa som mamma!

  Mobilbilder funkar bra och gärna bilder på dig då och då, mer än nu skulle kanske göra bloggen mer personlig.

  Jag läser varannan dag ungefär, på eftermiddagen efter jobb 😊

 18. Åh, uppskattar verkligen de inläggen när du visar på hälsa ur ett annat perspektiv än vi ser annars på internet och i samhället, dagens påminnelse. Mattipsen är också en stående favorit och recept vilket är grymt bra inspiration när man är trött på sitt vanliga. Gillar även mer vardagliga inlägg som vad du gör under dagarna och saker som händer samt träningstips som kommer då och då, riktigt uppskattat.

  Ta hand om dig fina du och grattis till världens gulligaste tjej! Du gör att man blir snällare mot sig själv och inspirerar verkligen på ett genuint sätt, kram på dig!

 19. Förlossningsberättelse, återhämtningen fysiskt, vad du vet om kroppen nu som du inte visste innan, upplevelsen om du provar sjal, mående allmänt som ny mamma.

  Namn (och vad hon hetat om hon var en han).

  Hur funkar det att jobba med bebis? (Om ett tag) du skrev som gravid att jobb måste få plats i livet för dig. Blev det enkelt eller är det en sorg osv. Är du en supermama som fixar allt (se typ ebba von Sydow) eller en orolig själ som mig typ osv.

  Mammaliv, alltså 😀

  Hoppas ni njuter av er nya familj!

 20. ÄLSKAR dina inlägg, ”dagens påminnelse”, ”bikt” och ”låt oss prata”. Dina hälsosamma påminnelser om att stanna upp, njuta av det enkla, lyssna på sin egna kropp och vad du behöver.
  Bilderna spelar ingen roll! Läser bloggen 1-3 ggr per dag. Morgon, lunch och em 🙂

 21. Mer inspo recept och träning. Mer av dig mer personligt speciellt nu med barn och allt. Läser bloggen 1-3 under dagen. Spelar ingen roll med bilderna! Tack för bra blogg 🙂

 22. Tack för en grym blogg! Jag tycker att du har en bra balans och tror du kommer fortsätta ha det även nu med bebis. Mobilbilder funkar absolut, som många skriver ger de mer här-och-nu-känsla. Uppskattar dina tränings- och matinlägg. Jag önskar mer inlägg om rörelseträning, och bortglömd träning (som för ett tag sen när du tipsade om att da hand om sina fötter)

  bilder på dig är inget jag reflekterat över, det är nog balans där också 🙂

  njut nu av bebistiden! Klyschigt, jag vet, men så sant. Kram

 23. Jag tycker väldigt mycket om inläggen där du skriver om mående, relationer och kroppen. Jag hoppas att det inte blir för många inlägg om bebisen även om jag förstår att ditt liv kommer kretsa kring det just nu!
  Tack för en såå fin blogg 🙂

 24. Hej!

  Vill börja med att återigen säga grattis till er fina dotter. Och påminna än en gång om att njuta av livet så mycket du kan. Och påpeka att jag tycker du är en så bra förebild för din dotter som verkar ha så kloka tankar om det här med föräldrarskap och företagande i perspektivet manligt och kvinnligt. Den där tjejen kommer ha en grym mamma i dig.

  Börjar med att svara på frågorna:
  1) jag tycker absolut det fungerar med mobilbilder. Så klart är dina snygga högupplösa bilder något som förgyller men det förstör absolut inte med mobilbilder, Det är texten som är viktigast tycker jag.

  2) Jag tror inte jag har en jättestark åsikt i den här frågan. Har aldrig funderat över om du syns mycket eller lite i bild. Så jag antar att det är lagom. Men du kan synas mer om du vill det, eller mindre om det är du vill.

  3) Jag läser bloggen varje dag. Oftast på kvällen vid 20-tiden. Tittar gärna in en sväng vid lunch med om jag får tid över innan andra halvan av föreläsningsdagen börjar.

  Det jag uppskattar allra mest med bloggen är inlägg där du reflekterar kring olika saker. Kan vara träning eller mat och ätande. Men också saker som utmattning, annan psykisk ohälsa eller bara allmänt kring det här pusslet som det är att vara människa. Att läsa de inläggen känns ofta för mig som att ha ett skönt samtal med en nära vän. Jag får en så snäll känsla i kroppen och blir inspirerad att vara mer snäll mot mig själv. Älskar också konceptet med önskerubriker.

  Ta hand om dig, kram!

  1. Åh, glömde berätta att jag verkligen gillar ”ord att ta med sig idag”-inläggen också. Så bra och oftast så otroligt träffsäkra. Det behöver inte vara långa texter för att sätta igång tankar eller inspirera en att göra på ett annat sätt just idag.

 25. Hej!
  Jag tycker alla sorters bilder funkar jättebra, kvalitén spelar faktiskt mindre roll. De inlägg jag uppskattar allra mest är de som rör hälsa, träning, livsstil, mat och de där vardagliga inläggen då man bara har segat i soffan. Jag tycker du gör det bra som har den där balansen så allt inte uppfattas som perfekt hela tiden. Att du tar upp psykisk ohälsa är också viktigt eftersom det pratas alldeles för lite om det. Grattis till din jättefina dotter och tack för att du skriver en sån bra blogg 🙂

 26. Börjar med att svara på frågorna! 🙂

  » Funkar mobilbilder ibland eller är det alltid bäst med högupplösta snyggbilder?
  Älskar mobilbilder! Älskar såklart också de högupplösta bilderna, speciellt dina snygga matbilder hehe. Men tycker du har hittat en perfekt balans. Precis som andra nämnt så älskar jag dina inlägg med ”Min dag genom mobilbilder”. Mobilbilder från ”in the moment” ger en annan närvaro än perfekta högupplösta bilder tycker jag.

  » Hur ofta vill man se personen (mig i det här fallet) på bild?
  Ofta såklart! Tycker det är jättekul att se dig på bild och hade sett mer! Inte mer selifies nödvändigtvis (även om de också är roliga), men till exempel mer bilder från era middagar, spelkvällar osv. Där kan det ibland vara lite väl mycket bilder på ett spelbräde och fin balkongutsikt. Hade livat upp med någon människa i sammanhanget.

  » Hur ofta läser du bloggen? Vilka tider på dygnet?
  Jag läser ofta en gång på morgon/förmiddag och en gång på kväll. Därför tycker jag det är roligt när du uppdaterar mer än en gång per dag. Så man har ett nytt inlägg att läsa. Om jag missat läsa en vecka (semester t.ex.) så är jag inte den som läser ikapp. Orkar ofta inte läsa mer än ett par inlägg i taget innan jag tröttnat på en blogg. Därför tycker jag 2-3 lite varierade inlägg per dag är perfekt.

  Nu till övriga funderingar:

  Tycker din blogg är helt fantastisk. Jag är en av dom som mest uppskattar matinläggen med matinspiration till alla dagens måltider, älskar mellis-tips då det är svårt att få någon annanstans. Tycker även de inläggen du gjort någon gång, typ ”recept för en dag”, eller ”frukostar/middagar” för en vecka är toppen. Men sen gillar jag även mer spontana inlägg med matinspiration, t.ex. här sitter jag och jobbar, tänker på detta och äter denna lunchen. Speciellt lunch-inspo är något som jag saknar då jag pluggar och ofta sitter hemma en hel dag med böckerna och skulle då behöva något snabbt lunch-tips som blir en härlig paus på dagen. Annars blir det lätt en skål gröt och några mackor framför datorn.

  Träningsinläggen tycker jag inte är superroliga, scrollar mest förbi dom. Men det är nog för att de kan bli en trigger för mig på vissa sätt som har lite ångest-förhållande till träningen. Men förstår att andra uppskattar dom. Älskar dock att du aldrig skriver ”nu måste jag ta tag i träningen” eller ”oj vad skönt det är att vara igång med vardag och träningen igen” osv som många andra bloggare gör.

  Annars önskar jag mer personliga inlägg som inte är så ”super-planerade” om du förstår vad jag menar. Inlägg om din dag, dina tankar, spontana saker. Mer än: ”detta har jag tänkt på länge och skriver nu ett jätte välskrivet inlägg om”. Tror du ska sänka kraven lite på vad som behöver vara ett inlägg, varje inlägg måste inte landa i en superklok slutsats om hur man ska vara/tänka som människa. Hoppas du förstår haha!

  Lycka till med din nya fina familj nu och tack för sveriges absolut bästa blogg!

 27. Uppskattar dina inlägg när du skriver om vad du gjort just den här dagen, här och nu inlägg. Tycker även om när du ordbajsar, tipsar om recept och diskuterar med oss läsare/läsarfrågor. Och sist men inte minst vill jag såklart höra om bebis uppdateringar (här och nu inlägg), för det tycker jag är så mysigt! 😊

 28. jag är nyfiken på o höra mer om hur du har arbetat dig uppåt till det du jobbar med idag, kanske att du skriver ett inlägg om det.
  har du gått någon utbildning eller hur gick du tillväga? har du alltid varit intresserad av träning och hälsa? jag är nämligen själv
  intresserad av att jobba inom det men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga! 🙂

 29. Din blogg är min absoluta favoritblogg. Sociala medier och bloggar känns oftast som ett lite stressande brus för mig, men när jag går in här vet jag att jag kommer att känna harmoni och ett lugn. Samt att få med mig nåt fint (en tänkvärd påminnelse, ett gott recept, träningsinspiration som inte är hetsig eller liknande) när jag läst klart. Du hjälper mig att bli lite snällare mot mig själv. Tack!

 30. Tycker du har en bra mix av bilder med hög kvalitet och lite enklare bilder. Tycker det är bra att inte alla bilder ser lika proffsiga och stylade ut, det känns mer personligt när det är blandat 🙂

  Gillar att läsa om mat och entreprenörskap, inte lika intresserad av träningstipsen (även om jag visserligen är träningsintresserad..). Just nu är man ju dock hemskt nyfiken på att höra mer om bebis 😀 Hoppas ni har en fin första tid tillsammans lilla familjen!

 31. Jag tycker mobil funkar helt utmärkt! Tycker inte om när det är ´´perfekta´´bilder.
  Älskar att läsa om hur det är att vara människa, vår rätt att känna, ha rätt till våra känslor. Hur man går vidare med jobbiga perioder mm

 32. Gärna personliga inlägg 🙂 Det vore kul att läsa om hur det var att vara gravid och föda barn, både det enkla och det jobbiga. Hur första tiden med bebisen har varit och hur kroppen mår efter en graviditet. Vägen tillbaka till träningen, hur förhållandet ändras osv. Det skulle jag gärna läsa om!

 33. Mobilbilder fungerar utmärkt tycker jag. Som någon annan redan skrivit så läser även jag din blogg på grund av dit sunda sätt att se på hälsa och balans i livet. Tycker därför att de inläggen är roligast att läsa. Blev förälder första gången för snart ett år sen och förstår att du gärna vill dela med dig av bebislivet. Jag som är mitt upp i det livet själv är lite trött på det och önskar att det inte tar för stor plats i din blogg framöver. Receptinläggen hoppar jag oftast över men det är många andra som uppskattar dem vad jag kan se i kommentarsfältet 😉 Ska bli spännande att se hur du kommer att skapa balans i ditt nya föräldrarliv 😊

  Läser oftast på kvällen när dottern somnat.

 34. Älskar dina ”Har du inte inspiration till middagen?”-inlägg! Du kan få något så enkelt som en korvstroganoff att kännas jätteinspirerande, eller en helt vanlig kvällsmat med äggröra och mackor att kännas perfekt en regnig söndag.

  Även när du bara slänger in ett citat som var precis vad man behövde höra en deppig dag!

 35. Jag tycker att mobilbilder fungerar alldeles utmärkt. Mycket hellre det än ingen bild alls. Gärna bilder på dig i vartannat, var tredje inlägg, helt beroende på vad du skriver om såklart. Jag läser bloggen på kvällen 😀

 36. Jag gillar din blandning av ämnen, det jag personligen är mest intresserad av är recept och träningstips. Jag har inga som helst ”krav” på att det ska vara högupplösta och snyggt redigerade bilder utan mobilbilder funkar utmärkt.
  Jag läser inte bloggen dagligen utan någon/några gånger i veckan och då läser jag igenom allt som jag har missat 🙂

 37. Jag tycker det är trevligt med variationen med både hög- och mindre högupplösta bilder! Som många skriver så beror det ju på vilket sammanhang, bilder ”in the moment” kan ju ha känsla i att vara i lite sämre kvalité genom mobilen medans recept-mat bilder ju kanske är snyggast i högupplöst liksom? Ja du hajjar, det är ju precis så du har det idag 🙂
  Önskar precis som ovan ”mitt i livet” inlägg! Inte så putsade, men även kanske de genuint lyckliga stunderna?
  Måste också flika in att jag älskar dina ”instagramord” mycket bra koncept. Blir verkligen att man tar budskapet med sig!
  Tack för en himla fin blogg. Så, så vettig i dagens samhälle. Tack, och stort grattis till er dotter! Bedårande verkligen, ser fram emot att få följa er 🙂
  Kram.

 38. Superhärlig blogg!
  – Mobilbilder går hur bra som helst! Gillar ”min dag i bilder” osv, kul att se 🙂
  – Gillar bilder på dig, fixade som ofixade!
  – Läser varje dag, 1-2 gånger. Varierar när, beror på plugg och jobb.

  Gillar bloggen som den är, verkligen! Favoriter är nog goa och spännande recept och träning en kan göra hemma!

  Massa kramar

 39. Tycker bloggen är helt fantastisk som den är! Men om man får önska inlägg så är fler middagsrecept och lite klassiska vardagsinlägg högst upp på önskelistan. PS. Stort grattis till bebisen och lycka till!

 40. Jag ser gärna mobilbilder, tycker precis som många som redan kommenterat att det blir mer levande och vardagligt. Tycker inte det behöver vara så tillputsat, vilket ju också är vad jag känner att du står för, alltså att inte allt behöver vara perfekt. Jag har inga barn, men har några kompisar som just fått det så är lite trött på graviditets- och bebissnack om jag ska vara ärlig. Förstår att det är så stor del av dig och din vardag och får givetvis ta plats, men eftersom detta är en blogg med fokus på hälsa så vill jag gärna se just det, recept, träning, mående och sundhetstänk. Vill gärna se din vardag också, men tycker det har blivit lite för mycket fokus på graviditet på sistone, så har faktiskt hoppat över att läsa dessa inlägg och inte varit inne lika mycket på bloggen. Har kanske tittat in en gång i veckan på senaste, men brukade innan titta in varje kväll ibland och eller åtminstone tre kvällar i veckan.

 41. Tack för en jättebra blogg Fia, älskar ´variantionen av inlägg och tycker att bloggen är jättebra som den är.

  – Funkar mobilbilder ibland eller är det alltid bäst med högupplösta snyggbilder?
  Ja, mobilbilder funkar.

  » Hur ofta vill man se personen (mig i det här fallet) på bild?
  Ofta!

  » Hur ofta läser du bloggen? Vilka tider på dygnet?
  Kikar in ca 2 gånger om dagen, vid lunch och på kvällen.

  Kram Jenny

 42. 1. Mobilbilder fungerar absolut! Tycker att det får bloggen att kännas mer personlig.
  2. Ser gärna dig på bild i alla inlägg, ser ingen anledning till att begränsa bilderna på dig själv 🙂
  3. Läser bloggen 1 gång/dag runt 09.00-10.00.
  Skulle vilja att bloggen var lite mer som en dagbok/vardagsblogg där du skriver om din dag, tankar för stunden osv. Så kan du blanda in de mer tänkvärda inläggen lite då och då. Recept uppskattas alltid!

  1. Skulle även vilja efterlysa rakt igenom positiva inlägg. Du är duktig på att skriva av dig och skapa inlägg som handlar om hur dålig din dag har varit/vilket dåligt humör du har varit på. Jag förstår varför du väljer att vara så öppen med den typen av mående/känslor. Det är viktigt att visa att det är ok att inte alltid vara på topp, ingen människa kan alltid vara på topp och vi duger ändå. Men, med det sagt, det skulle vara fantastiskt upplyftande om du även ville skapa inlägg tillägnade lyckan du upplever i din vardag. Ett spontant inlägg om du fantastiskt du har mått just denne dag.

 43. Mobilbilder fungerar absolut. Det behöver inte alltid vara så tillfixat och perfekt, gillar det ofiltrerade. Jag läser bloggen dagligen, dock inte vid någon särskild tid, det varierar.

  Jag skulle vilja ser mer recept, du har tidigare delat med dig av så bra recept på allt möjligt och det saknar jag lite just nu.

  Tack för att du delar med dig, inspirerar och ger helheten. <3

 44. Jag tycker det funkar med mobilbilder ibland, typ ”min dag genom mobilen”. Är kvalitén på bilderna hög i övrigt så tycker jag man kan blanda in det i något/några inlägg i veckan. Jag ser gärna dig på bild 🙂 Jag läser på morgonkvisten och en gång på kvällen, så oftast 2 gånger/dag 🙂 Jag tycker innehållet är bra överlag, jag uppskattar dock lite mer ”här & nu”, som kanske inte är så planerat för då känns det lite mer personligt vilket jag gillar 🙂

  1. Och just det! Vill gärna läsa om föräldraskap och ert ”nya” liv med en till familjemedlem. Inte för att ni behöver ”outa” er dotter eller lägga ut en massa bilder på hennes ansikte och så om ni inte vill men ungefär samma stil och koncept som du idag har kring hälsa och psykiskt välmående men nu även om föräldraskap, föräldrarollen och livet med ett barn, det skulle jag gilla som ska göra samma resa inom kort 🙂 Kram

 45. God morgon!

  Mobilbilder tycker jag funkar bra och blir lite mer personligt i ”vanliga vardagsinlägg”. Ser gärna mer av dig och vill framför allt läsa mer om ert ”nya” liv med bebis och allt som hör till, hoppas att du kommer dela med dig av lite sånt 🙂

 46. Tycker det är en jättebra som det är just nu; en blandning av psykisk hälsa/ohälsa och frågeställningar kring det, supergoda men inte alltför komplicerade recept, inkluderande träning, privatliv… Intressant att läsa om hur dina dagar ser ut!
  För mig är inte bebis-biten så relevant då jag inte har barn och inte heller planerar att skaffa barn, men eftersom det givetvis är en enormt stor del av din vardag så får det givetvis ta plats på bloggen.

  Mobilbilder funkar absolut, inget krav på helt perfekta bilder som skulle kunna vara tagna av en proffsfotograf (du är otroligt duktig på att fota!); det känns mer mänskligt med mobilbilder ibland.
  Ser gärna din glada nuna så ofta som du själv känner för att visa upp den på bil, det är kul med en blandning av foton på dig, mat, natur, osv 🙂
  Läser bloggen varje dag, oftast på kvällen kring 20-21, men ibland även på morgonen!
  Kramar.

 47. Jag har läst bloggen länge, sen tiden innan Veckorevyn och är vädligt nöjd 🙂
  Skulle jag önska något är det förr inlägg från ”just nu”. Gillar de inlägg där du är på kontoret på pilatesbollen och jobbar och bara skriver hej. Behöver inte vara långa inlägg utan mer för att man ska få en inblick vad du gör just nu!
  Jag läser bloggen 1 eller 2 gånger per dag, morgon till jobbet och sedan hem från jobbet. Ibland kan jag kika in mitt på dagen med.
  Bilder på dig/omgivning funkar lika bra och kul med en mix av kamerabilder och mobilbilder. ”Just nu” inlägg skulle kunna vara mobilbilder tex eller dina inlägg med bilder från kamera rullen är kul, högt som lågt 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..