ORDBAJS 193649

Jag äter varm gröt! För första gången sedan hon kom så äter jag nu frukost som nyss blivit tillagad. Hurra! Det är verkligen som de säger, att det är som att bebisen har något magiskt sinne som känner på sig när mamman ska äta och då själv vaknar och vill ha mat. Igår vaknade hon av hunger direkt jag satte ner tallriken på bordet.

Hur som helst – Hej! Jag vill egentligen börja med att uttrycka vår tacksamhet för alla gratulationer, värmande ord och blommor. Vi är så rörda och glada!

Hur är livet nu då? Om vi bortser från att mitt mående sviktar och är lite all over the place både med hormoner och återhämtningen efter blodförlusten (som fortfarande är det som tär mest) så har vi det så bra. Jag som annars måste komma ut och andas frisk luft minst en gång om dagen märkte knappt att jag inte var utanför lägenheten på hela dagen igår.

Vi har haft lyxen att ha syrran hos oss i tre nätter då hon åker till Kanada för att vara borta ungefär ett år (är så blödig kring detta). Det finns ingen annan som vi skulle ha släppt in i vår bebisbubbla men hon är en så naturlig del av vår lilla familj och har i flera perioder utan boende bott med mig och Kim. Det har vart fantastiskt att få ha henne nära oss de här sista dagarna. Plus att hon vart ovärderlig med massage av min nyförlösta kropp och amningsnacke, lagat mat, bakat bröd till mina nattmackor, gått barnvagnspromenader så jag fått sova, fixat och hjälpt till.

Min bästa vän. Som jag kommer att sakna henne!

Annars är det inte många tankar som bor i huvudet just nu. Livet utanför känns så långt borta. Hade en telefonavstämning med min koordinator Elin igår. Hon har läget under kontroll i företaget så jag kan stanna i bubblan lite till. Livet är fint!

 

 

 1. Patsy skriver:

  Så underbart att ha hjälp i bebisbubblan!! men som du skriver är det inte många man vill släppa in just då. Så fin du skriver om din syster, vilken härlig relation ni har <3

  Jag förstår att du kommer sakna henne men som du vet" If you love someone, set them free ;-)"

  Kram

 2. Hi Sofia,

  Stort Grattis till er dotter – hon ar adorable!!
  Aven da jag alskar att folja din blogg och alskar vad jag laser sa ar dethar inlagget mer utav nyfikenhet vart i Kanada din syster flyttar?
  Bor i Kanada myself och tankte om hon flyttar i narheten och skulle vilja ha en svensk tjej att hanga med sa kan hon alltid kontakta mig 🙂
  Lycka till me lilla familjen!

  Josefine

 3. Sofia skriver:

  Så fint skrivet om en Systeryster!

 4. Johanna skriver:

  Så härligt! Längtar så till vår bebisbubbla! Härligt att höra att ni njuter och att du tar dig tid för återhämtning så gott det går 🙂

 5. Lina skriver:

  Åh till och med jag blir blödig av att din syster ska vara borta så länge! Man förstår verkligen hur mycket hon betyder för dig genom ditt sätt att skriva om henne och er relation genom åren. Man har rätt nära till känslorna som gravid haha, gråter till barnfilmer här hemma när äldsta tittar 😂 på måndag ska vi på kub! Blir spännande att få berätta för storasyskonen sen 😊

  Hoppas verkligen din kropp återhämtar sig från blodbristen snart, vet hur kämpigt det är! Men glad att du fått må bra i huvudet och känslorna ändå, för det gjorde inte jag efter min dotter kom tyvärr. Sen fick jag en jättefin tid efter andra barnet tack och lov, så det ser jag fram emot igen!
  Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..