PODCASTEN OMÄNSKLIGT, AVSNITT 22

Söndag! Det innebär ett nytt avsnitt av vår podcast Omänskligt! 

Eftersom jag fortfarande njuter av bebisbubblan så passar vi på att bjuda på ett avsnitt som vi spelade in när jag var höggravid och fortfarande gick och väntade på den lilla guldklimpen. Det är alltså ett avsnitt där vi lyfter era frågor. Vi är för övrigt så tacksamma för att ni vågar dela med er, det betyder så mycket.

Den här veckan lyfter vi bland annat en fråga om hur man kan hantera all negativitet som kommer med en ”själsdödande” chef och möte. Och en annan berättar om hur vårt avsnitt om självskadebeteende fick henne att inse att hon faktiskt självskadar sig själv och hur kan hon komma ur det.

Och hur hanterar man vardagen när man ständigt flyr från den, byter, krånglar och grejar? Och hur hanterar man stressen som kommer av att känna att man ska ha levt ett helt liv med karriär, stordåd, jultraditioner, osv osv osv innan man är typ 30?

Och som alltid så blir vi berörda av det ni delar med er av. Det och mycket mer finns i veckans avsnitt av Omänskligt!

Lyssna direkt här nedan eller i itunes, din podcast-app eller där poddar finns. 

↓↓↓

omanskligt-4

Tack för att ni lyssnar!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..