VAD ÄR DITT HÄLSOSAMMA VAL IDAG?

ptfia

Jag unnar mig att försöka balansera det som är krävande med amningen (som stela axlar, mycket soffhäng, extra energi som går åt och trött nacke) genom att sträcka ut på yogamattan, rulla på foam rollern och äter ett extra mellanmål.

Berätta, vilket hälsosamt val gör du idag?

 

 

 1. Karin skriver:

  Att jag bara stannade en kort stund på AW:n. Och accepterade att allting ur min synvinkel kändes fake men att det är OK ändå.

 2. ANNA B skriver:

  Jag har faktiskt gjort två bra val idag. Det första var att börja dagen med ett lugnande yogapass, det andra tog jag precis nyss och det var att sjukskriva mig resten av veckan då jag fått ett återfall i min utmattning. Är så nöjd över mig själv att inte bara köra på som jag brukar utan stanna upp och fundera på vad som är bäst för min hälsa.

 3. Sara skriver:

  Jag tog fram yogamattan och sträckte ut kroppen ordentligt. Och så har jag ätit mer än vanligt då jag varit riktigt hungrig! 🙂

 4. Mitt hälsosamma val blir spikmattan ikväll. Älskar!!
  Denna mamman är sååååå trött efter att ettåringen både var vaken en längre period inatt och valde att gå upp tidigt.
  Gäsp!

 5. Joanna skriver:

  Jag ska unna mig en promenad efter middagen. Trots att det alltid känns motigt att gå ut efter middagen då jag alltid är så trött efter jobbdagen så vet jag att det kommer att kännas skönt när jag väl kommer ut! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..