DAGENS PÅMINNELSE

Vi inleder den här veckan med några kloka ord från en av er läsare ↓

Martina:

Jag och min kollega bestämde igår att vi skulle ut och springa idag efter jobbet, men både kände idag att det ska vi inte alls, utan vi tar en långpromenad i solen istället. Jag gillar att vi inte tar bort, utan byter ut träningen.


Så sant som det är sagt! En del dagar känner vi inte alls för det som vi har planerat och då är det så lätt att strunta i träningen och kanske brottas med ett jobbigt dåligt samvete. Hitta ett mellanting istället.

Kanske hade du planerat ett yogapass men känner dig alldeles för irriterad och istället behöver gå ut och spurta i någon backe fem gånger?

Eller så har du ett stående gruppträningspass men du känner dig så fruktansvärt osugen? På vilket sätt är du sugen på att röra på kroppen istället? Mjuka rörelser på yogamattan hemma? En kvällspromenad där du samtidigt ringer en polare? Cykla en sväng?

Hoppas ni får en snäll start på veckan!

 

 1. Så himla tänkvärt.
  Jag krigar just nu med ett ordentligt bakslag i mitt utmattningssyndrom. Har jobbat mer intensivt & alldeles för länge på det sättet än kropp & knopp klarade av. Pressade mig själv på tok för mycket helt enkelt.
  Å har dragit i handbromsen, skalat bort ALLT igen. Har NOLL energi & orkar just nu inte ens laga mat. Än mindre orkar jag med träning, promenader eller yoga. Men har bestämt mig för att INTE klandra mig, utan acceptera & börja om från början.
  Så det blir extra mycket sömn här & dämpad belysning, låg volym på TVn när jag tittar på den. Å så något kort meditationspass.
  Å så landar jag i övertygelsen att min kropp kommer att säga till när jag har tillräckligt med energi för att orka ta en kortare promenad igen.
  Kram på er.

  1. ptfia skriver:

   Kram till dig! <3 <3 <3

 2. Så sant! Och jag kan nästan oftare bli mindre motiverad när jag planerat hela veckan hur jag ska träna för det är så himla beroende på dag till till hur jag känner och allt sånt. Och då blir jag bara mer besviken om jag inte kan träna det jag hade planerat. Jag försöker att alltid låta kroppen bestämma vad jag ska köra 🙂

  1. ptfia skriver:

   Tack för att du delar med dig av dina tankar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..