HEJ FRÅN NU!

Hurra!

Jag och Edith testar vårt nya liv och hänger på kontoret idag. Vi tog en lugn morgon hemma och promenerade in strax före lunch. Sedan dess har jag och min koordinator Elin hunnit stämma av vad som händer i företaget, börjat planerat för 2018, ammat 4 gånger, bytt tre blöjor, Edith har sovit och jag har hunnit äta lunch och snacks.

Nu är Elin och Edith på promenad så jag får riva av en del jobb. Den nya verkligheten är så varm! Jag trivs verkligen som det är nu. Känner mig väldigt ledig mentalt, hinner få det jobb jag behöver göra klart, är trygg med att Elin har stenkoll på prick allt i företaget och sköter sina bitar med bravur. Edith och jag testar oss fram för att se vad som fungerar här och nu och det är mysigt att gå in till kontoret ibland.

Utan Elin hade det här aldrig gått och jag är så tacksam för att hon kom in i mitt företag när hon gjorde. Livet ändå. Så fint det är och så snabbt det kan ändras. Nu har jag alltid en liten minimänniska med mig. För bara fem veckor sedan så låg hon fortfarande i min mage.

Jahopp.

Det var dagens mindre filosofiska tankar. Ska skriva blogginlägget om söndagens avsnitt av vår podcast Omänskligt och göra klart. Juste! Klockan 18.15 så medverkar jag i Radio P5 STHLM om ni vill lyssna.

Och snart kan jag berätta om ett projekt som jag jobbat med länge och som nu äntligen lanseras. Men det här får räcka för nu. Tack för att ni finns! Och tusen tack för alla kommentarer och engagemang!

ptfia-bebis

Puss!

 

  1. Johanna skriver:

    Tack för att du finns!

    1. ptfia skriver:

      <3 <3 <3 Tack för att du finns!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..