FREDAGSLISTAN

Just nu:

Ska vi precis packa ihop och köra till Hedemora för att umgås med familjen. Ser fram emot två utlovade sovmorgonar då Ediths mormor (alltså mamma då) ska ta med henne på promenad så jag får sova lite extra. Underbart!!

I helgen:

Hedemora som sagt. Ser fram emot att bada tillsammans med Edith i päronens badkar, förhoppningsvis få njuta av snön, äta goda saker, fika med mammas hembakade fikabröd, gå någon långpromenad och hänga med mina föräldrar, morföräldrar och se Edith träffa min morbror med familj för första gången.

Veckans nyhet:

Kommer på söndag! Har nästan inte skrivit om det alls men jag har gjort en onlinekurs tillsammans med Bonniers nya bolag Brillbee! Är så glad över att få jobba med ett så proffsigt gäng och dessutom få ha min uppdragsgivare amelia som partner i den här kursen. Alltså, jag har tillsammans med Brillbee och amelia gjort en ny onlinekurs om gravidträning. Hurra! Jag berättar mer på söndag då jag lanserar den på riktigt.

Veckans mysigaste:

Edith typ jämt, men extra mysigt på morgonen när hon vaknar, stretchar och sträcker på sig läääänge och sedan ligger i sin lilla pyjamas med knäppta händer och ammar med sin mage mot min.

Veckans träning:

Stod på yogamattan för första gången sedan gravidyogan! Jädrar så gött det var. Gjorde verkligen inget avancerat eller ansträngande, men att bara få sträcka ut kroppen och känna att cirkulationen fick sig en skjuts gjorde verkligen skillnad. Ska försöka få till det några dagar i veckan framöver. Och har börjat så smått med ländryggspressar, någon planka och kör på med knipövningarna. Utöver det så har det blivit en barnvagnspromenad om dagen och någon övning för skulderbladen.

Veckans tips:

Har du lite tid över ikväll eller imorgon? Gör kalljästa frallor till frukosten. De här är inte avancerade på något sätt och blir delikata. → Recept Kalljästa frallor! 

Veckans känsla:

Typ alla på samma gång. Har pendlat friskt mellan att vara mörk av ångest, ha en stark tro och pirr i magen inför 2018 till att känna mig svintrött, vara superpigg, glad, ledsen och typ allt. Och med korta intervaller så det mesta överlappar varandra.

Veckans godaste: 

Coops ekologiska pepparkakor. Fick lite dille på pepparkakor överlag eftersom det var så längesedan de var på tapeten. Och apelsiner, grapefrukt, clementiner och alla citrusfrukter. Som alltid den här perioden.

Önskar er en fin helg!

 

 1. Bella skriver:

  Mysigt inlägg! <3

 2. Emelie skriver:

  Tips! Börja med MammaMage-appen och jobba på att aktivera djupa magmusklerna innan du kör igång med de ytliga (vilka är de som främst kopplas på i plankan & ländryggspressar).
  I övrigt, stort tack för superbra blogg & dina fina värderingar. Har fått sålla bort nästan allt vg sociala media men din blogg kan jag fortf följa. Tack!

  1. ptfia skriver:

   Tack för tips och tack för fantastiskt värmande ord! <3

 3. Men åh så gott med pepparkakor! Är väl dags att köpa ett paket snart 🙂

  1. ptfia skriver:

   Alltid lika gott varje år! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..