INGET NYTT AVSNITT IDAG

God morgon, söndag!

Vill bara in och berätta att det tyvärr inte kommer något nytt avsnitt av vår podcast Omänskligt den här veckan. Anna är sjuk och helt sänkt av sina nya mediciner så vi behövde ställa in inspelningen.

Vill ni lyssna på något annat så vill jag passa på att tipsa om min nya favoritpodd Forni & Hamilton (svinbra!) och min käraste Anjas fina podd som hon gör med Nina Campioni. Heja!! ♥

Nu ska jag njuta av sista timmarna med mina föräldrar innan vi åker hem till Stockholm igen. Kika gärna in här senare då jag lanserar min onlinekurs med gravidträning! Puss!

 

 1. Ulrica skriver:

  Hej, vill ge lite feedback till omänskligt! Min önskan är att detta läses av båda er, då det inte är fias ansvar att leverera denna feedback vidare enbart för att jag skriver kommentaren i fias blogg.

  Jag har lyssnat på avsnittet om att ta allt personligt och delen i best of-avsnittet där ni tar upp att vara kompis med sin ilska. Jag gillar podden men jag tycker att anna ofta avbryter fia och/eller lägger orden i fias mun. Detta både när anna frågar fia om fias åsikt eller upplevelse men också när fia tar eget initiativ att prata eller berätta ngt. Många gånger är det vid tillfällen då fia berättar om sina egna känslor eller upplevelse av en situation, vilket gör att det känns märkligt att ngn annan tar över och berättar hur den tror att det ligger till. Exempel är i ilskeavsnittet då fia berätrar om hur kvinnor och män fumgerar på middag med varandra och kvinnor fixar och anstränger sig (minns inte exakt berättelsen) och i att ta allt personligt-avsnittet då fia benämner sin utmattningsperiod (ca 10min in i programmet).

  Tråkigt att lyssna på både för att det är störigt att en inte får tala till punkt, men också för att jag inte tycker det är ett schysst beteende mot en annan person. i övrigt tycker jag att anna har vettiga och intressanta saker att säga och att annas terapeutiska perspektiv och kunskap tillför mycket! Tack för en engagerad podd!

  1. ptfia skriver:

   Tusen tack för att du lyssnar och för att du tar dig tid att komma med feedback! Vi tar till oss och tar med oss detta! 🙂

 2. Anja skriver:

  Vad fin du är, tack för poddtipsandet. Och krya på Anna, ser fram emot nytt avsnitt snart! <3

 3. Emma skriver:

  Välkommen hem till Sthlm igen fina fia!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..