HEJ OCH VECKANS PLANERING

Hej måndag!

Den här dagen har verkligen gått i ett. Blev smått chockad när Edith väckte mig 06.30 och jag insåg att hon sovit hela natten för andra natten i rad. Vi somnade visserligen någon gång efter tolv men ändå, det är en oerhörd lyx att hon sov så länge utan att vakna. Vill inte jinxa något så vill tillägga – just nu! – för det kan ju ändras snabbt.

Har precis kommit in efter en promenad i mörkret och passar på att skriva det här innan hon vaknar. Kim ringde precis från affären och sa att det är en ”risotto-dag” idag. Vi ska alltså äta risotto ikväll och nu kom jag på jag glömt att han bad mig ta upp kantarellerna från frysen, ops. Hur som helst. Hoppas att ni mår bra! Vi avslutar med veckans planering ↓

Måndag

Min koordinator Elin kom hit vid tio för att hjälpa mig att skapa recept till bloggen. Vi har bakat flera grejer som jag gjorde för många år sedan – som är för goda för att glömmas bort – och jag har fotat dem på nytt. Bildkvalitén på bloggar har ju ändrats drastiskt på bara några år… kanske någon som minns typ det här och det här? Gud, hehe.

Tisdag

Imorgon har jag ett möte med PLAN International Sverige, ska fota det vi inte hann med idag och sedan förbi Röhnisch. Utöver det så kommer en kompis för att träffa Edith (och kanske mig litegrann med). Och om tiden finns så vill jag gärna försöka tidsinställa några blogginlägg för att slippa känna att jag ligger efter.

Onsdag

Jag och Edith börjar morgonen med ett frukost event med Ebba von Sydow och Britax och sedan är jag ledig resten av dagen. Det enda som är planerat är bebisdejt med en vän och en annan vän kommer på kvällen.

Torsdag

Ska äntligen ta mig i kragen och försöka hitta något att ha på mig. Går i träningstights 99% av tiden pga förbannat skönt och kan än så länge  bara ha ett par av mina gamla byxor. Och alla vanliga icke-preggo-kläder känns så trista när jag plockade upp dem ur källan. Vill och behöver något nytt och få känna mig lite piffig, raffig? Snygg helt enkelt. Så för att summera, den här dagen består av ett uppdrag: Hitta kläder.

Fredag

Kontoret! Elin hjälper mig med Edith så jag får chans att jobba några timmar. Promenerar dit och hem så Edith får sova i vagnen och sedan tar vi helg.

Helgen

Har bebisdejt med två vänner under lördagen och på kvällen kommer deras karlar och några fler vänner hem för att käka och hänga. Utöver det är det lugn och ro och kanske häng med syrran och barnen.

Två bilder från mobilen tidigare idag ↑

 

 1. cecilia skriver:

  Vad är det för sjal du kör med? Den ser käck ut:)

  1. ptfia skriver:

   Det är en Babylonia tricot slen! 🙂

 2. Anna skriver:

  Åh! Mys med bebis på magen.
  Tuuuusen tusen tack för boken Elin levererade i helgen! Verkligen tänkt införskaffa den så blev himla glad.
  Hoppas veckan fortsätter med sovande bebis, mys och rolig shoppingtur 😊
  /Anna

  1. ptfia skriver:

   Åh vad roligt att höra att den kom till användning! Tack för det! Hoppas även ni har en fin vecka! 🙂

 3. Sara skriver:

  Hej Fia!
  Måste bara fråga dig en grej, när du känner av jobbig press och stress en längre tid, känner du att du bara vill sitta i soffan och gråta? Jag är en sån och det är lite jobbigt för det känns som jag är den enda som gör det…
  Sedan när jag väl gråtit ut så känns det lättare att ta tag i saker och ting.
  Kram

  1. ptfia skriver:

   Kan absolut känna igen det! Ibland måste man liksom bara lätta lite på gråt-trycket. Ibland vet man knappt vad det är som trycker men ändå kan det kännas lättare efter att ha gråtit ut en stund. Ta hand om dig! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..