HEJ FRÅN NU

Jädrar vilken glad känsla jag haft i kroppen den här helgen! Det kan vara för att vi fått sovmorgon både igår och idag (Edith har ammat halvsovandes och somnat om direkt hon ätit) och vi har gått upp först vid tio, halv elva båda dagarna.

Det kan även vara för att jag fick massage av en kompis igår. Eller för att jag hängde med min vän Ida idag, vilket alltid är lika mysigt. Eller för att vi hade en sådan spontan dag igår där vi hängde kvar hos Malmberg efter massagen och en fika blev till en promenad som blev till en middag som blev sent. Spontanitet när den är som bäst!

Ja, jädrar. Har alltså fått uppleva en helt fantastisk helg på alla plan. Känner en sådan ro i kroppen. Är glad helt enkelt! Och är så förbannat kär i min lilla familj. Edith och Kim. Mina människor.

Bara det att Edith har sådär goa kinder ↓ och att Kim ger mig följande mackor när jag ber om ”ost och marmelad och gurka” … menade kanske inte så …. he.

pt-fias

Nu ska jag stänga ner datorn och ta vara på kvällen. Imorgon ska jag fila på några kommande blogginlägg. Bland annat om ”att lära sig de sociala koderna föräldrar emellan” och ”så planerar jag min träning framöver” och ”mina nya rutiner”. Har ni önskemål på fler så hojta gärna!

Ha en fin kväll!

 

 1. Sofia skriver:

  Hahah, de mackorna är så gulliga! Min man hade kunnat göra exakt likadant 😅

 2. Maria skriver:

  Det vore kul med ett inlägg om bloggar som du följer, eller där du tipsar till annat som du själv inspireras av (tror du har skrivit det förr men det kanske har ändrats med Edith?)

  1. ptfia skriver:

   Åh självklart, tar upp det i ett eget inlägg! 🙂

 3. Sandra skriver:

  Hej!
  Längtar efter ditt inlägg där du skulle sammanfatta alla tips från oss läsare inför kommande barn, eller har jag missat det inlägget? 🙂

  1. ptfia skriver:

   Åh roligt att höra att du vill läsa! Det kommer! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..