RECEPT HASSELNÖTSBOLLAR

God kväll!

Jag känner mig trött och slut i kroppen så ser fram emot att få göra tidig kväll snart. Imorgon ska jag och Edith in till stan och aktivera oss en sväng. Först en pressvisning för HM, följt av kontoret och sedan en kaffedejt med Sheila.

Har en sådan rolig nyhet att berätta för er snart. Är så oerhört glad för detta och ser fram emot att dela detta med er! Vad annars? Jag är sugen på att laga mer mat men känner inte riktigt att tiden finns just nu. Tack och lov så är Kim mer pepp och försörjer oss med föda.

Det var allt för nu! Vi avrundar den här dagen med ett recept på enkla hasselnötsbollar. Det är för övrigt samma grund som den här tårtan.

Recept Hasselnötsbollar

hasselnötter
dadlar (blötlagda)
salt
vaniljpulver
kakao
lakritspulver

Gör såhär:

Mixa samman lika delar blötlagda dadlar och hasselnötter. Smaka av med salt och vaniljpulver. Rulla i kakao och/eller lakritspulver. Ställ i kylen minst en timme. Njut!

Sov gott!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..