VECKANS PLANERING

Måndag

Det blev en tidig morgon då jag och Edith vaknade vid 06 och tog oss ut på promenad redan vid sju. Sedan dess har jag avverkat lite jobb medan hon sovit, vi har gått en lunchpromenad för att köpa lunch till mig och stämma av jobb med min koordinator Elin nu sover hon på mitt bröst i sjalen medan jag passar på att skriva det här. Klockan 17.10 ca är jag med i Sveriges radio P5 för att prata om att känna sig lost och ny på gymmet. Lyssna gärna! Sedan tar vi kväll och hänger här hemma, kanske ser på Bron som vi missade igår pga att jag somnade när jag nattade Edith.

Tisdag

Jag är med i SVTs Morgonstudion för andra gången och pratar träning och trender. Jag är med kl. 06.30 och kl. 08.08 om ni vill titta! Edith hänger i kulisserna med min koordinator Elin. Direkt efter åker vi hem och fotar till bloggen. Har några inlägg som jag behöver hjälp att fota till eftersom jag själv ska vara på bild. Fotar även ”min dag i bilder” till ett kommande inlägg. Sedan blir det bara fokus på Edith och någon promenad.

Några bilder från sist jag var där, höggravid med Edith i magen ↓

Lilla kulan som ändå frodades nästan en och en halv månad till innan hon kom ut ↓

Onsdag

Ledig dag! Ska gosa in mig i Ediths nacke, ha bebisdejt, träna och gå på invigningen av Happy Food Store.

Torsdag

Ska försöka få lite jobb gjort när Edith sover. Och få ögonbrynen fixade på eftermiddagen av Felicia. Promenerar in till stan och hem.

Fredag

Har möte med mina nya kollegor – de som kommer sälja mina samarbeten i framtiden. Har ju berättat att jag skrivit på ett nytt avtal för bloggen och snart kan jag säga vart det bär av! Är så glad för detta nya och känner i hela magen att det kommer att bli bra. Efter det så tar vi helg! Kanske att jag orkar springa inom Zara på vägen hem, har vart sugen länge men inte riktigt orkat ta mig dit.

Helgen 

På lördag kommer världens bästa Sara hit för att fota lilla familjen. Vill ha fina bilder på oss och Edith så vi unnar oss en familjefotografering av Sara som också var vår bröllopsfotograf. Och på söndagen har jag kompisdejt. Utöver det så vill jag träna och hänga utomhus.

 

  1. E skriver:

    Kul vecka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..